Христина 🌺

Порожні пляшечки: генеральне прибирання…

Порожні пляшечки: генеральне прибирання…

Спочатку традиційно про те, що купляю завжди. Або купила вперше і дуже сподобалось...

1. Серветки Zewa. Якщо мені скажуть, що всі серветки однакові- то ні. Ці мені як рушники. Міцні, надійні, мʼякі. Інколи навіть однієї було забагато і я ділила на 2 частини.

2. Гель Comex для інтимної гігієни. Для мене він ідеальний. Бюджетний, з натуральним складом. Не викликає жодних негативних реакцій. Буду з періодичністю повертатися до нього знов.

3. Гель для душу Weleda. Ідеальний по всіх параметрах. І по складу, і по якості. Я вже мовчу про запах- він тут неймовірний.

4. Крем для ніг Shelly. Для мене це максимально комфортний крем для ніг, який повністю виконує свої функції. Не жирний, але ідеально зволожує.

5. Пептидна сироватка Medi peel. Здається про неї знають вже всі. Для мене вона теж ідеально підійшла, я реально бачила ефект. Вистачило ~ 3 місяці. Планую через деякий час купити її знов.

6. Шампунь Joko blend для нормального волосся. Безсульфатний. Я отримала пробник. І на диво, він мені ідеально підійшов. Планую купити повномірку.

Порожні пляшечки: генеральне прибирання…

1. Крем для рук Weleda. Він ідеальний, запах чарівний, склад теж. Мені дуже сподобався. Але, ціна тут висока за такий малий обʼєм. Розхід великий. І пляшка металева. Коли закінчується крем, він вилазить зі всіх боків. Це незручно. Тому я не знаю, чи буду купляти його знов. Тим більше, що знайшла кращий.

2. Антиперспірант Comex. Тут теж склад ідеальний, запах також. Але він більше для дівчаток років 12. Мені ж захисту від нього було не достатньо.

3. Крем Life-flo з 1% ретинолу. Тут я нічого проти цього крему не маю. Він працює. Вистачило на 6 місяців. Ефект є. І, можливо, я до нього повернуся знов, якщо не знайду чогось цікавішого. Просто зараз тепло...і я закінчила свій курс ретинолу. А загалом, досить хороший крем.

Це зубна нитка Oral-b satin floss. Не було в наявності тої, якою користуюся завжди і купила цю. Здавалося, що може бути не так в зубній нитці. Але вона якась дуже жорстка, її важко відривати, вона дуже важко пролазить між зуби, і при цьому сильно розшаровується. І ще якось дуууже швидко закінчилась. Тому її точно буду оминати.