Ya Yana

Підводка для очей: мій особистий топ

Підводка для очей: мій особистий топ

Колись стрілки були моєю візитівкою. Обожнювала експериментувати із формами, виводити плавні лінії та гратися кольорами. Підводок встигла спробувати не мало і зараз розкажу про найкращі з них, не за всі гроші світу.


Зараз вчуся себе хвалити, тому скажу, я з тих людей, хто може намалювати рівні і гарні стрілки навіть тушшю. Тому примхливою, у виборі підводок, мене не назвеш. Але я маю чутливі очі, які можуть негативно реагувати на компоненти складів продуктів і таке вже траплялося.

Тому, певний час я боялась обирати недорогі туші. Але ті, що ви побачите у моїй підбірці, виявилися саме тими, що не вдарили ні по гаманцю, ні по здоров’ю очей.

Дружньо нагадаю, що все індивідуально і тут виключно мій досвід ❤️ і перейдемо до оглядів.

Він точно є у більшості красунь в спільноті. І абсолютно точно заслуговує уваги. Сьогодні Hyper Easy займає місце фаворита у косметичці і я вже встигла спробувати його у всіх трьох варіаціях: коричневий, матовий чорний та сатиновий чорний. Не розчарована жодним.

Можу назвати цей продукт найкращою підводкою з декількох причин:

  • тонкий пензлик, що дозволяє створити лінії різної товщини
  • висока стійкість (інколи важко змити, навіть гідрофільною олією)
  • довгожитель косметички (не засихає і не закінчується швидко)

Нюанси, про які краще знати. Обережно закривайте кришку, бо нею можна придавити щетинки пензлика і перетворити його на «зірочку». Але, якщо ви щось зробили не так, то кришка навряд закриється, вона просто відстрибне, неначе має вбудовану пружинку.

Те, як цей лайнер виводить лінії, надихає на створення яскравих образів. ❤️

Колись ця підводка здивувала мене чудовим співвідношенням ціни та якості і з того часу я ще не раз поновлювала її запаси.


Основна проблема бюджетних підводок з якими я стикалась — недостатня пігментація. Вони ніби й чорні, та недостатньо. Але Dipliner Matte — це глибокий та насичений вугільно-чорний колір, який чудово увиразнює погляд.

Знаю, що підводки в баночках з пензликами — це те, що або люблять усім серцем, або ненавидять. 😂. Тут пензлик не зовсім твердий, він має рухливий кінчик, тому лінію виходить вести досить плавно. Контролювати кількість продукту на пензлику теж досить легко.

Використовую її найчастіше для повсякденних стрілок, які не веду через усе око, а малюю від куточка. З цим пензликом подібний макіяж дійсно перетворюється на питання двох рухів.

Тут теж супер бюджетно, але окрім гарних стрілок, з цією підводкою я роблю макіяж максимально швидко. Усе через неочевидний плюс: незвичне паковання, над дизайном якого заморочилися. Через це я знаходжу лайнер у косметичці за лічені секунди.

Тримати його в руці теж дуже зручно, рука наче сама виводить потрібні лінії.

Стійкість підводки на висоті.
Перевірено у вітряні дні, коли мої очі пускали слізки.

Ділюсь ще двома підводками, які лишили слід у моєму сердечку, але поки ми не разом, бо я постійно люблю пробувати щось нове. Косметична драма, все, як я люблю. 😂

Liner Pinceau від Bourjois — авторка усіх моїх найтонших та найфілігранніших стрілок. Ідеальний пензлик, чудова в міру рідка консистенція та ідеальний чорний колір. В ній зійшлися всі зірки.

Liquid Eyeliner Long Lasting LAMEL Make Up. Вона існує з твердим пензликом та м’якими. І якщо з першою ми не потоваришували, то друга має настільки мініатюрний пензлик, що він може вважатися бездоганним для створення креативних стрілок. Так, звичайні стрілки вимальовуються ним довго, але різноманітні крапочки, короткі та плавні лінії, що доповнять картину — з цим продукт впорається на 100%.

Ось такий топ вийшло зібрати, сподіваюся, що була корисною. ❤️ Усім бажаю ідеальних стрілочок з першої спроби!