Vikulyk

Догодила чоловіку

Догодила чоловіку

Мій чоловік досить вибагливий в плані ароматів, але в цьому плані бренд Barbers йому підходить, тому вибір гелю для душу припав в черговий раз на відомий український бренд, який виконує забаганки чоловіків.

Запах тут дуже класний, він свіжий, стильний та сучасний, нагадує хороший парфум. Також хочу відмітити, що залишається на шкірі ще деякий час, тому потіште не тільки коханого, а й себе, прислонившись до його тіла і вдихнувши цей спокусливий аромат.

Догодила чоловіку

Дуже зручно, що тут є помпа, вона справно працює і видає достатню кількість засобу.

Пінка від гелю ніжна, хоч ваш мужчина може бути брутальним, проте поніжитися в душі думаю не проти ніхто.

Засіб добре працює, даруючи відчуття свіжості і чистоти.

Ціну у 200 з лишнім гривень за такий гарний ароматний гель я вважаю заниженою, щей цілих 500 мл, яких вистачить надовго, то взагалі чудово.

Тому я впевнена, що такий подаруночок точно потішить будь-якого чоловіка, адже і виглядає він досить стильно, можна підібрати ще шампунь чи інші засоби бренду, буде виглядати досить дорого і брутально на його ванній поличці.

02 травня, 2024
Vikulyk
02 травня, 2024