#myfavoritebrand
Не тільки доглядовий, а і декоративний
Я не змогла обрати 1, це буде просто не чесно, якщо я оберу когось одного.
Тому я долучаюсь до челенджу Darina🦉
Та порушую правило🙈
1. Bless Beauty
Надто багато у мене крутих засобів, якими я роблю макіяж щодня. Вони заполонили мою косметичку і посунули абсолютно всіх моїх «фаворитів». У 2020 я обрала цей бренд для себе, про мою довговічну любов говорить пухнастий пензлик зі стертими літерами. Я повторюва ла їх мило для брів, яке не залишало білих слідів, тримало впродовж дня і не підвело жодного разу. А також підводка з найстійкіших,яку я також повторювала вже не раз.
У 2024 любов лиш посилилась, для мене це особливий бренд.
2. Mermade.
У нас з ними були і радості, і трохи суму (коли мені індивідуально не підійшли пінки для душу)
Але до них у мене особлива любов. По-перше неймовірно крута команда, яка надихає. Їх креативні ідеї і втілення. Їх комунікація і швидке реагування на будь-яку проблему.
Зараз у мене лише два засоби від них залишилось, адже всі інші я використала до останньої краплі.
І їх маску-паску (вона реально схожа на глазур) я вже поклала око, просто фізично не встигаю усім користуватись.
І ви памʼятаєте, мої любі Mermade, ми всі дуже чекаємо від вас spf захисту. Бо це справді надважливий продукт і ми всі, я так точно, розкупимо його одразу. Впевнена, що це буде супер крутий продукт і постійно sold out🙈
Зараз я з задоволенням користуюсь сироваткою, цією чудовою новинкою і я знаю, що повторюватиму її ще і ще. Моя шкіра в бездоганному стані.
А спрей-кондиціонер, просто знахідка для мого волосся.
3. Mixtura
Я не можу залишити цей бренд осторонь. Він розчулив мене, проб удив в мені емоції моєї душі. Я обиратиму і надалі цей бренд для себе
Я нещодавно показала всі продукти, багато з вас пропустили ці дописи. Тому зазирайте на сторінку, вони варті вашої уваги
Ось такі у мене улюблені бренди.
Як ставитесь до цих брендів ви?
Обіймаю 💌
Коментарі (0)