Кузя Ю-а

Verde Marine Cream

Verde Marine Cream

Який він, ідеальний крем для обличчя? Кожна з нас, шукає той ідеальний ключик до дверей, де чекає ідеальний засіб, який потрібен саме вам. І крем дя обличчя займає одне з перших місць!

З різноманітністю типів шкіри і їхніми унікальними особливостями, вибір правильного крему стає справжнім мистецтвом. Від сухої шкіри, яка тяжіє до лущення, до жирної, що потребує регуляції виділення себуму, або комбінованої, яка об'єднує в собі обидві ці особливості - кожен тип вимагає індивідуального підходу.

Моя шкіра суха, ближче літа змінюється на комбіновану. Я спробувала купу купезну кремів, я мала абсолютно різни досвід, про який я ділюсь тут у клубі. І звикла, що розказати можу вам.

Один з чудових знахідок для обличчя став крем для обличчя Marine Cream ТМ Verde.

В складі - комплекс середземноморських водоростей, мінералів, вітамінів, незамінних жирних кислот, амінокислот, призначений для активного омолодження шкіри обличчя.

Натуральні інгредієнти стимулюють природне вироблення колагену та зміцнюють волокна еластину, завдяки чому шкіра виглядає свіжою та здоровою. Marine Cream Verde уповільнює процеси старіння, запобігаючи появі мімічних зморшок і складок (завдяки правильному, якісному зволоженню та насиченню шкіри.

Екстракти бурих і червоних водоростей насичують клітини корисними мікроелементами, надають глибоке зволоження і тонізуючу дію, вирівнюють тон обличчя. Інгредієнти зміцнюють епідерміс і підвищують його природний захисний бар'єр.

Регулярне використання цього засобу для догляду за шкірою допоможе підтримувати оптимальний рівень зволоження шкіри.

Особливості крему для обличчя Verde:
- швидко вбирається в шкіру;
- зволожує шкіру;
- хлорела в складі підтримує нормальний рівень колагену і еластину;
- активізує захисні механізми шкіри;
- розгладжує дрібні та мімічні зморшки;
- не забиває пори.

Verde Marine Cream
Verde Marine Cream

Спосіб застосування та дозування: щоранку наносити на чисту шкіру. Чому ж щоранку? Бо сама текстура створена ідеально на дений період часу. Вона шовкова та ультраніжна.

Крем легкий, ніжний, невагомий, з абсолютно коректним натуральним ароматом, що дарує ніжне відчуття турботи. Все ж таки, так, аромат мені важливий. Тут - це казковий аромат моря, що чекає мене вже декілька років :)

При щоденному використанні я відчуваю повноцінне зволоження, що вже накопичилося. Я щаслива. Мімічні зморшки наповнені та відповідно пішло направлення на їх зменшення. Тут дякую додатково всій своїй повноцінній рутині. І так, я знайшла для себе найкращі засоби.

Ідеальний крем для обличчя здатен творити справжні дива з вашою шкірою. Наносите улюблений засіб зранку, і вже за хвилину шкіра обличчя сяє красою та свіжістю. А регулярне використання крему для лиця дає вражаючий довготривалий ефект. Шкіра виглядає здоровою та доглянутою, без жодних слідів подразнень чи висипу.

Я рекомендую цей крем від Verde! І найголовніше, я особисто задоволена засобом та відчуттями від використання!

Однозначно- повторю.