Vikulyk

Як довго я тебе шукала

Як довго я тебе шукала

Я завжди зіштовхуюсь з проблемою випадіння, але саме весною у мене починається щось жахливе.

Еліксир від Verde сподобався тим, що максимально швидко подомагає зупинити випадіння і покращити якість волосся, не знаю, що тут є у складі, але так круто, як він не діє більше ніхто.

Він знаходиться в такій лаконічній чорній коробочці.

Далі йде склянна баночка з піпеткою.

Як довго я тебе шукала
Як довго я тебе шукала

Рідина в баночці нагадує болтушку, тут є жирна основа і якісь дрібні крихти, тому засіб потрібно збовтувати перед використанням.

Доречі склад тут чудовий, оргінічний і безпечний, в нього входять різні олії і екстракти, при цьому засіб досить дієвий.

Для одного використання потрібно набрати 1,5-2 повні піпетки, можна з піпеточки наносити зразу на скальп, а можна спочатку розтерти в руках і тоді втирати в шкіру, кому як зручно.

Засіб такого яскраво-помаранчевого відтінку, адже першими в складі знаходяться олійки обліпихи і гірчиці.

Я наношу на сухе волосся за 1,5-2 години перед миттям, можна загорнути в термошапочку, перед цим декілька хвилин прогрівши волосся феном, для кращого ефекту. Засіб досить жирненький, тому промивати волосся потрібно ретельно.

Мої враження після використання:

  • Він досить помітно зменшує випадіння волосся вже з першого разу, до того ж ефект тримається до наступного миття, я в цей період більше нічим додатково можу не користуватись, а волосся насправді випадає менше.
  • Пасма після декількох використань виглядають більш плотними і блискучими, засіб дійсно живить і наповнює.
  • Мені подобається, що дійсно є ефект після першого використання, адже це дає надію, проте далі все стає краще.

Засіб на мою думку неймовірний, так швидко ефекту від випадіння волосся я не отримувала, не дивно, що це бестселлер бренду😍