Vikulyk

Сироватка для проблемної шкіри з ідеальним складом

Сироватка для проблемної шкіри з ідеальним складом
Сироватка для проблемної шкіри з ідеальним складом

Я як людина з комбінованою шкірою, паралельно страждаю акне і висипами-завжди собі знаходжу засоби, які би допомагали зменшити мої проблеми, при цьому не пересушили шкіру, адже зневоднення не полегшить моїх страждань, а навпаки значно погіршить, був сумний досвід і повторювати його не хочу. Тому догляд повинен бути постійним, ретельним і збалансованим.

Сироватка від Verde в першу чергу зацікавила мене своїм складом, зараз часто на нього звертаю увагу, а далі вивчаю результат і зміни на шкірі, в залежності від циклу.

Мені подобається, що тут доволі швидкий результат, без подразнень і сухості, а також приємно вражає, наскільки круто проходять постакне.

Сироватка для проблемної шкіри з ідеальним складом

————————————————————

Склад тут не те що багатий, він просто золотий, дуже велика кількість корисних компонентів, я навіть всі не розберу, а лиш найцікавіші, бо вийде на 2 сторінки) Також хочу зауважити, що складники безпечні, що теж тішить:

Бетаїн-має чудові зволожуючі властивості. Рекомендується для чутливої та проблемної шкіри.

Інулін-пребіотик, в догляді за шкірою може бути видатним для поліпшення захисту бар‘єру поверхні шкіри.

Екстракт дріжджів-є потужним зволожувачем, який допомагає утримати вологу. Доведено, що він ефективний у зменшенні трансепідермальної втрати води (TEWL),він може допомогти зберегти шкіру зволоженою протягом довшого періоду часу.

Фруктоза-впливає на зшивання колагену в шкірі, збільшуючи кількість стабільних хімічних зв'язків як всередині, так і між молекулами колагену, що, в свою чергу, може підвищити еластичність і м'якість шкіри.

Фермент цинку - забезпечує антиоксидантний захист,

допомагає нейтралізувати вільні радикали, запобігаючи пошкодженню клітин шкіри та зменшуючи ознаки старіння.

Фермент заліза Saccharomyces -має в собі безліч корисних властивостей:протидія старінню, освітлення шкіри, зволоження, антиоксидантна та протизапальна дія.

Магнієва закваска-є чудовим зволожувачем, який допомагає утримувати вологу шкіри. Він утворює захисний бар’єр, сприяє виробленню колагену, покращує текстуру шкіри. Регулярне використання магнієвого ферменту Saccharomyces допомагає покращити текстуру шкіри, зменшуючи пори, тонкі лінії та зморшки.

Мідна закваска Saccharomyces -Іони міді нейтралізують вільні радикали, які є шкідливими молекулами, і пошкоджують клітини шкіри, викликаючи передчасне старіння та інші проблеми зі шкірою.Також має потужні протизапальні властивості.

МОЛОЧНА КИСЛОТА-відлущує відмерлі клітини, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу.

Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate або Leucidal) – він зволожує і кондиціонує, здатний обмежувати зростання мікроорганізмів

Анізат натрію - має протигрибкові та антимікробні властивості, що забезпечує захист від бактерій.

———————————————————————

Опис засобу :

  • Класична скляна лаконічна баночка, яка розташована в картонній коробочці. Засіб наноситься піпеткою, яка достатньо набирає і зручно розприділяє по шкірі сироватку.

  • Текстура легка, гелево-водяниста, швидко вбирається, не створюючи плівки чи липкості на шкірі.
  • Вона не ароматизована, що буде ще одним плюсом для чутливої чи алергічної шкіри.
  • Можна використовувати точково чи на все обличчя, я дивлюсь, наскільки проблематичний стан шкіри.
  • Користуюсь двічі на день, зверху на тонік чи тонер або просто на чисте обличчя. Об‘єм тут не великий (15 мл), але її потрібно небагато, буквально 4 капельки для всього обличчя.

Ефективність:

  • Висипи і постакне почали проходити значно швидше.
  • Навіть болючі, підшкірні прищики легше стали загоюватись, зупинялось їхнє зростання і відчуття дискомфорту проходили дуже швидко.
  • Не має відчуття поколювання, печіння чи зуду, дія тут м‘яка, крім того сироватка дає зволоження і заспокоєння.
  • На вигляд шкіра більш гладка і тон рівномірніший.

Цей продукт-приклад ідеальної сироватки для моєї шкіри. Мені подобається, що висипи і постакне зникають значно швидше і колір обличчя виглядає здоровішим.