Hanna Domashenko

Міцелярка Bioderma Sebium, що закохала в себе з першого використання!

Міцелярка Bioderma Sebium, що закохала в себе з першого використання!

Очищення шкіри - дуже важлива рутина, особливо ввечері. Той, хто нехтує дбайливим очищенням шкіри може мати купу неприємних моментів у вигляді подразнення шкіри, алергії чи мілких недоліків у вигляді прищів...а воно нам треба, дівчата?..😉

Тому нагадаю основне правило користування міцеляркою - її потрібно змивати водою! Запамятайте, якщо в складі вашої міцелярки є ПАР (поверхнево-активні речовини, простими словами - це амінокислоти, мило, спирт тощо), то таку міцелярку точно потрібно змивати водою. Насправді, я ще не зустрічала такої міцелярної води, у складі якої не було би ПАР, а була би лише вода та екстракти трав😊

Міцелярка Bioderma Sebium, що закохала в себе з першого використання!

Я маю комбінований тип шкіри з розширеними порами. Для мого типу шкіри не достатньо очищення лише міцелярним розчином, тому що пори в моєму випадку не не отримають достатнього очищення.

Якщо в мене був стійкий макіяж чи я наносила SPF - я починаю очищення з гідрофільного бальзаму, а вже наступним етапом доочищую шкіру міцеляркою. Потім вмиваюсь водою і завершую очищення будь-яким улюбленим гелем чи пінкою для вмивання.

Щодо Bioderma Sebium H2O Micellaire Solution - цей продукт покорив моє серце з першого використання! Раніше я використовувала від Garnier рожеву таку, всім знайому баночку. Але від неї було купа висипань і я не одразу зрозуміла, що саме через неї маю проблему, поки не змінила міцелярну воду на Vichy. Зараз вирішила спробувати від Bioderma саме для жирної, комбінованої шкіри.

Водичка має злегка блакитний відтінок та дуже делікатний аромат. Я вважала, що продукт для жирної шкіри може дещо підсушувати, але з Bioderma цього не сталося! Шкіра добре очищена та не пересушена.

Міцелярка добре справляється зі стійкими продуктами. Приклад додаю в фото.

Протягом тривалого використання цієї міцелярної води - вона не викликала додаткових висипань і на відмінно справляється зі своїм основним завданням.

А яка у вас улюблена міцелярка?