alena.rosee

Гармонія та Релакс в одному кремі Rituals

Гармонія та Релакс в одному кремі Rituals

Всім привіт! 💕

Вітаю всіх зі Святом 🐣

Сьогодні мова про один із моїх улюблених брендів та засіб - фаворит, який справді працює на всі 150%! 🤩

💵 До речі , на Мейкап зараз мега приємна ціна ✨

Натискайте "Дізнатись більше" для більш розгорнутого допису 💜

З брендом Рітуалс я познайомилась випадково , а коли він став на хвилі популярності у нас, я така "Ну пробувала їх пінки для душу, крем Сакура, ну нормальні" , потім покористувавшись довгий час кремом я помітила що стан шкіри став краще , тобто ефект і правда накопичувальний, але за товарами бренда не ганялась ) (до речі колись писала про креми в більш менших форматах ).

Поки не распробувала дві лінійки Джинг та Аюрведа, та сьогодні про крем , яки вже повторила і ще повторю 🤩

• Пакування: як то кажуть солідне, гарна баночка ,кришечка під дерево , зручно відкривається .
  • Консистенція: легкий баттер, розподіляється на шкірі моментально , не треба розтирати .
  • Вбирається також швидко , але при цьому залишає шкіру зволоженою, не липкою, не жирною.
  • Фініш на шкірі сатиновий , вона неначе бархатна
  • Запах: о тут саме цікаве. Він простий і складний, я просто обожнюю його! Це запах травяного лісного букету, містичної (але без сюрпризів) ночі , Лісної Мавки чи Феї , запах нереально! розслабляє. Це дійсно ароматерапія , саме з цим кремом якось наввть краще засипається, він немов огортає ніжними ароматними обіймами 🤗 при цьому аромат невагомий, він не дратує, не заважає вночі. Це любов 💕
  • Крем не створює "кокону" вночі, дуже комфортний на тілі
  • Ефект на шкірі: шкіра м'яка, зволожена і на ранок, шовковиста, виглядає гарно , при тривалому застосуванні ефект зберігається
  • Ніяких мінусів не знайшла, але краще ловити його по акціям , бо витрачається дуже швидко 😁

✨Можу сміливо сказати , що це один з найулюбленіших кремів для тіла , від якого гарний ефект на шкірі та нереальна просто ароматерапія . У цієї серії є і спрей для подушок , і ролик для пульса і всякі ще розслаблюючі штучки крім звичайних (крем, гель, лосьйон). 🌿

Бренд люб'язно познайомив мене і з іншими серіями та засобами для обличчя , про які вже готую дописи 🤗

А ви пробували цей крем? Яка серія у бренда є фаворитом ? 💛