Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule
Популярна пептидна сироватка і її дія на проблемній шкірі
З початку квітня на регулярній основі користуюсь сироваткою Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule,сироватка вже майже закінчилась тому настав час ділитися враженнями
Країна:Корея
Обʼєм:30 мл
Вартість:400-700 грн
Призначення:
Розгладження зморшок,омолодження,підвищення пружності і еластичності,зволоження,стимулює вироблення природного колагену,бореться з пігментацією,покращує захисний бар’єр шкіри,вирівнює тон обличчя.
Активні компоненти що є в складі:
Комплекс із 5 пептидів-для щільності і пружності шкіри,підтримання водного балансу в шкірі
Гідролізований колаген-розгладження і зволоження шкіри
Біоферменти-відновлюють захисні функції шкіри
Гіалуронат натрію-для відновлення і регенерації шкіри,а також сприяє додатковому розгладженню і пом’якшенню.
Використання і ефективність:
З віком моя шкіра з комбінованої плавно перейшла до сухої,і якщо ще декілька років тому головною проблемою моєї шкіри було акне то зараз додались перші вікові зміни,а саме-сухість,мімічні зморшки,пігментація,втрата пружності.
Я настільки намучила обличчя постійними кислотами та ретинолом,які до слова,допомагали слабенько,що було вирішено щось міняти в догляді і сфокусуватись не на анти-акне догляді, а на зволоження і відновлення шкіри
.
Сироватку використовувала двічі на день після тонера,зранку і ввечері,більше активів не додавала.Доречі,її можна також наносити на зону біля очей.
Сироватка вже майже закінчилась тому можу сказати що при регулярному використанні двічі на день її вистачить на півтора місяці.
.
Консистенція в сироватки легка і кремова,наче лосьйон,віддушка дуже легка і ненавʼязлива,при нанесенні майже не відчувається.По відчуттям сироватка дуже комфортна,вона миттєво зволожує і надає пружності шкірі,не залишаючи липкості чи жирного блиску
З іншою косметикою не конфліктує і не скочується.За час використання помітила що мімічні зморшки викликані сухістю і зневодненням зникли,а шкіра в цілому виглядає здоровішою і більш свіжою.
.
Цікавий факт,висипань за цей період майже не було,тільки поодинокі прищіки які зʼявлялись перед критичними днями.Можливо моє «доросле» акне було спровоковане майже постійним використанням кислот і ретинолу які порушили захисний бар’єр шкіри,а пептиди його відновили.Не знаю.Але факт залишається фактом-з пептидами шкіра стала в рази краще,вона гладенька,зволожена,постакне поступово зникає,а тон шкіри стає більш однорідним.
Сироваткою я цілком задоволена і знаючи що пептиди працюють доволі повільно,вже навіть за місяць користування бачу позитивні зміни!
Коментарі (0)