Missmili

Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule

Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule

З початку квітня на регулярній основі користуюсь сироваткою Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule,сироватка вже майже закінчилась тому настав час ділитися враженнями

Країна:Корея

Обʼєм:30 мл

Вартість:400-700 грн

Призначення:

Розгладження зморшок,омолодження,підвищення пружності і еластичності,зволоження,стимулює вироблення природного колагену,бореться з пігментацією,покращує захисний бар’єр шкіри,вирівнює тон обличчя.

Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule

Комплекс із 5 пептидів-для щільності і пружності шкіри,підтримання водного балансу в шкірі

Гідролізований колаген-розгладження і зволоження шкіри

Біоферменти-відновлюють захисні функції шкіри

Гіалуронат натрію-для відновлення і регенерації шкіри,а також сприяє додатковому розгладженню і пом’якшенню.

З віком моя шкіра з комбінованої плавно перейшла до сухої,і якщо ще декілька років тому головною проблемою моєї шкіри було акне то зараз додались перші вікові зміни,а саме-сухість,мімічні зморшки,пігментація,втрата пружності.

Я настільки намучила обличчя постійними кислотами та ретинолом,які до слова,допомагали слабенько,що було вирішено щось міняти в догляді і сфокусуватись не на анти-акне догляді, а на зволоження і відновлення шкіри

Сироватку використовувала двічі на день після тонера,зранку і ввечері,більше активів не додавала.Доречі,її можна також наносити на зону біля очей.

Сироватка вже майже закінчилась тому можу сказати що при регулярному використанні двічі на день її вистачить на півтора місяці.

Консистенція в сироватки легка і кремова,наче лосьйон,віддушка дуже легка і ненавʼязлива,при нанесенні майже не відчувається.По відчуттям сироватка дуже комфортна,вона миттєво зволожує і надає пружності шкірі,не залишаючи липкості чи жирного блиску

З іншою косметикою не конфліктує і не скочується.За час використання помітила що мімічні зморшки викликані сухістю і зневодненням зникли,а шкіра в цілому виглядає здоровішою і більш свіжою.

Цікавий факт,висипань за цей період майже не було,тільки поодинокі прищіки які зʼявлялись перед критичними днями.Можливо моє «доросле» акне було спровоковане майже постійним використанням кислот і ретинолу які порушили захисний бар’єр шкіри,а пептиди його відновили.Не знаю.Але факт залишається фактом-з пептидами шкіра стала в рази краще,вона гладенька,зволожена,постакне поступово зникає,а тон шкіри стає більш однорідним.

Сироваткою я цілком задоволена і знаючи що пептиди працюють доволі повільно,вже навіть за місяць користування бачу позитивні зміни!