Христина 🌺

Kerastase Premiere Serum Filler Fondamental…

Kerastase Premiere Serum Filler Fondamental…

Перше, на що звернула увагу- це банка. Вона не пластикова, а металева. Досить оригінально дивиться, тому я вирішила, що їй місце на поличці...а не в шухляді;)

Запах: як і в всіх продуктів цієї серії. Інколи мені нагадує чоловічі парфуми, але здебільшого я чітко відчуваю такий же запах, як в Dior pure poison.

Розхід мінімальний, сироватка дуже добре поглинається і не жирна.

Kerastase Premiere Serum Filler Fondamental…
Kerastase Premiere Serum Filler Fondamental…

Користувалася нею вже 4 рази. І скажу чесно, не можу відірватися.

Те, що вона робить волосся гладеньким- це теж факт. Але для мене тут просто величезний плюс, що вона дійсно дисциплінує волосся. Реально🙄. В мене зазвичай (після укладки ще більш-менш), а на другий день волосся живе своїм життям і як собі хоче😅. А тут зачіска трималася ідеально навіть на наступний день. Форма була ідеальна, дійсно "дисципліна" на волоссі.

В складі 8% комплекс лимонної кислоти і гліцин + пептиди. Це все мало б виводити поганий кальцій, який накопичується через жорстку воду і спричинює ламкість волосся. Тож надіємось, що так дійсно є.

Щодо дії: на мені ця сироватка працює, ефект помітний і дійсно вражаючий. Я це бачу практично одразу. Волосся з нею швидше не жирниться...я б сказала, що в мене може навіть менше...через цей "порядок" зачіски.

Волосся не пушиться, тримає форму...можна навіть не вирівнювати. До цього в мене була олійка Alfaparf...в принципі, теж не бюджетна. Але вона і приблизно не робила того, що робить ця. І було враження, ніби чим більше користуєшся, тим більше волосся стає жорсткішим. Тут такого нема.

Волосся зразу гладеньке і блискуче.

Фото зразу після миття.

І фото без сироватки/ і з нею.