Помади Estee lauder: свот чі та фото на губах
Той випадок, коли люкс коштує кожної копійки
Дівчата, сьогодні хочу показати вам багато помадок від Estee lauder. А що в них такого особливого? - спитаєте ви. Все просто: вони ідеальні в нанесенні, лягають щільним шаром, взагалі не потребують якихось макіяжних навичок (той випадок, коли помада сама себе фарбує😁), не сушать губи і просто красиві)).
Всі мої екземпляри з лінійки Pure color (там є ще підвиди, matt, rose). Та всі вони зволожуючі, не надстійкі: якщо треба, щоб колір губ витримав ситну вечерю з шашликом, краще обрати щось матове типу Aden. Помади EL більше про комфорт, зволоження та шик.
Тож, переходимо до відтінків:
1. Pure color envy 125 Nude cult.
Це біжевий нюд з теплим підтоном. Доволі світлий, тож краще підійде білявкам без виразних контрастів. На фото зі свотчами він другий зліва. Мені подобається використовувати його з більш акценти макіяжем очей, щоб врівноважувати образ.
2. Pure color love 430 Crazy Beautiful.
Це холодний рожевий, також світлий відтінок на кожен день. Він добре освіжає та ідеально підходить для макіяжу без макіяжу)). На свотчі - третій зліва.
3. Pure color envy 411 Pinkberry
Це більш насичений рожевий нюд з холодним підтоном, мій улюблений. Дуже люблю такі складні відтінки, які ніби не надто яскраві, але цікаві. Він підійде дівчатам будь-якого кольоротипу, адже більш насичений. На свотчі - крайній зправа.
4. Pure color envy matt 333 Persuasive
Це насичений колір червоної цегли, дуже яскравий. По якості ця помада більш суха (недарма з серії Matt), але наноситься також легко і щільно. Я часто ношу яскраві кольори на губах, та щодо червоного, мені здається, що саме цей відтінок не ідеальний вибір для моєї зовнішності. Гадаю, він краще підійде шатенці/рудоволосій дівчині з виразними рисами обличчя))
В мене була також рідка матова помада від EL, їхній бальзамчик для губ - все на рівні.
Єдиний та вагомий мінус наразі - то ціна. Я збирала свою міні-колекцію досить давно, щось на селі, щось по вигідних умовах, та зараз навряд чи б зважилася на покупку. Якщо ж ви шукаєте щось саме з люксу, то впевнена, не будете розчаровані 😍😍😍.
Коментарі (0)