Vikulyk

Гель для душу, як в 5-зірковому готелі

Гель для душу, як в 5-зірковому готелі

Мені здається, якщо потрапити в якийсь гарний готель з басейном і з виглядом на неймовірну екзотичну природу, то саме такий гель для душу там би був.

Бренд Moon & Rune екологічний, він не тестуються на тваринах, містить багато зволожуючих натуральних компонентів, також тішить відсутність жорстких очисників.

Гель для душу, як в 5-зірковому готелі

В складі дійсно є білий трюфель і на доволі високій позиції, також до основних компонентів входять: екстракт обліпихи, шавлії, кави, лимонна кислота, насіння моркви, які відповідають за догляд та збадьорення та дарують кращий настрій.

Це фізіологічний гель, він чудово підходить для чутливої шкіри, яка схильна до алергії чи подразнень. В мене шкіра не любить хлоровану воду, коли миюсь більш агресивними засобами, то з‘являються масові почервоніння, які довший час надокучають, і так з майже всіма гелями для душу, але з ним шкіра себе відчуває дуже комфортно, адже очищення тут м‘яке, після прийому душу вона ніжна, пружна і зволожена, без жодного відчуття дискомфорту.

Пінка утворюється м‘яка і легенька, схожа, як у масла чи крему для душу.

Баночка цього засобу виглядає дуже стильно-чорний лаконічний дизайн однозначно прикрасить поличку у вашій ванній кімнаті. Зручно, що є помповий дозатор.

Щодо аромату. Тут він особливий,такий кисло-солодкий, трішки томний, я би назвала його нішевим, я відчуваю кокос, квіти і легенький мускус, досить цікаве і красиве поєднання. Запах деякий час залишається на тілі.

Висновок. Гель дійсно класний, він догодив моїй вибагливій шкірі і зачепив спокусливим ароматом, тому ставлю йому 5 зірочок ❤️