Anna

REF | Intense Hydrate Conditioner

REF | Intense Hydrate Conditioner

REF - це шведський бренд для догляду за волоссям, який має чимало хороших відгуків на європейському ринку, тому я вирішила спробувати один з кондиціонерів цього бренду.

Упаковка досить естетична та мінімалістична. У мене ємністю 245 мл. Дозатор досить зручний, але стає трохи важко видавити продукт, коли його стає мало.

Склад: Aqua [Water], Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Amodimethicone, Cetyl esters, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Cetrimonium chloride, Butyrospermum parkii (Shea butter) butter, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Phenoxyethanol, Parfum [Fragrance], Panthenol, Ethylhexylglycerin, Cocos nucifera (Coconut) oil, Quaternium-95, Citric acid, Butylene glycol, Coumarin, Hydrolyzed quinoa, Propanediol, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) fruit extract, Helianthus annuus (Sunflower) seed extract, BHT, Glycerin, CI 60730 [Ext. Violet 2]

Тут присутній легкий силікон amodimethicone та кілька олій(соняшникова, масло ши, олія жожоба і кокосова олія, але вона досить далеко в списку інгредієнтів, тому не варто розраховувати на велику концентрацію), інші інгредієнти досить стандартні для кондиціонера.

Консистенція досить густа і економна.

Також, стосовно ціни: моя пляшечка 245 мл обійшлась мені в 850 гривень.

Продукт позиціонує себе як той, що інтенсивно зволожує та розплутує, а також підходить для всіх типів волосся. Моє волосся пористе, досить тонке, нефарбоване. Кондиціонер його пом'якшує і зволожує, але я не відчуваю достатньо розгладження. Можливо, засіб підійде менш пористому волоссю, але я точно не бачу вау-ефекту. Тому мій висновок такий: кондиціонер досить непоганий, але такий же ефект я можу отримати від деяких засобів, вдвічі дешевших.

Anna
0
3
Підписки