Про знайомство із шампунем від Najel
Це моє перше знайомство брендом Najel .
Пройшло два тижні користування "шампунем-кондиціонером" для нормального волосся і я готова поділитись враженнями .
Спочатку трішки про бренд : хочу нагадати , що він відомий виробництвом справжнього мила з Алеппо та асортиментом органічних засобів по догляду за тілом, які поширюються майже у 30 країна.
Najel Aleppo Soap Shampoo представлений в двох об'ємах :
500 мл та 1000мл
Вартість : 600 та 1200 грн .
Дизайн: бутилочка затемнена, коричневого відтінку (завдяки цьому пляшка надійно захищає засіб від негативної дії світла), має зручний дозатор - помпу.
Також розміщена наклейка в пастельно- зеленому кольорі із назвою бренду , інформацією про засіб і стилізованою ромашкою.
Текстура
Засіб збагачений класичним алепським милом у рідкій формі, у поєднанні з заспокійливими властивостями органічного гідролату ромашки.
Текстура рідка та тягуча .
Красивий "медовий" відтінок(саме так мені хочеться його назвати).
Взагалі не відчувається аромат , що мене дуже здивувало , адже думала, що він буде трав'яний - але ні. І мені це сподобалось (для мене такий варіант краще, ніж трав'яна віддушка)
Процес використання
В першу чергу , повторюсь - дуже зручно , що є дозатор .
Ним легко контролювати бажану кількість засобу.
Я промиваю волосся два рази .
На мою довжину , на кожен з процесів необхідно - по 2 натиска (для мене це ідеальна кількість).
Шампунь дуже гарно піниться, та легко змивається.
Результат та враження
Моє волосся нормальне та фарбоване .
- Шампунь дуже гарно , ретельно очищає шкіру голови , та волосся, при цьому робить це делікатно.
Я це зрозуміла ще після першого використання.
Я мию волосся 1 раз в 2 дні, а після використання шампуню - я зрозуміла, що період миття збільшився на 1 день , адже волосся довше залишається чистим і тепер в мене графік миття - 1 раз в 3 дні, що дуже приємно .
- Склад повністю органічний , та немає сульфатів.
- Дуже гарно піниться, що неочікувано від органічних засобів.
- Шампунь чудово працює, як індивідуальний засіб завдяки тому, що в складі присутній органічний кондиціонер, що схвалений компанією Ecocert.
Щоб скласти думку про шампунь я користувалась ним індивідуально не використовуючи інші продукти . Волосся гарно розчісується, розсипчасте, та виблискує .
- Без відчутного аромату.
В цьому випадку для мене це плюс) адже я люблю б'юті рутину, і хоча шампунь з кондиціонером, та не потребує додаткових засобів -мені все ж подобається використовувати різні "незмивашки" , та спреї.
Тому мене радує, що аромати не будуть переплітатись, чи перебивати один одного .
- Я відслідкувала , що після використання шампуню - волосся має прикорінний об'єм) що для мого постійно рівного , та "прибитому до голови" волоссю-ніколи не було властиво і це також для мене великий плюс)
Мінусів для себе наразі не відмітила)
Ну що Najel ? я в приємному здивуванні.
Тепер цікаво спробувати і інші засоби)
А ви знайомі із брендом?
Коментарі (0)