Свідома клієнтка

Безпечний засіб у спреї від комарів

Безпечний засіб у спреї від комарів

Чи зустрічали ви людей, котрих не кусають комарі? Комарі знаходять нас, реагуючи на вуглекислий газ, котрий виділяється при диханні, чим більше вуглекислого газу, наприклад, через важке дихання при фізичному навантаженні, тим вище ймовірність того, що до нас підлетить комар. Комарі керуються летючими сполуками, котрі виділяє наша шкіра, щоб обрати собі “найсмачнішу”, якщо в них є вибір з декількох людей. Також комарів приваблює чорний одяг. Я не відношусь до щасливчиків, котрих не кусають комарі, і при цьому я не дуже-то від них захищалась спеціальними спреями, котрі мені дарували, тому що мені не подобався їх склад, хоча токсини в цих засобах вважаються безпечними, мені не хотілось розпиляти їх на себе та вдихати при цьому. Цього року я підготувалась до сезону комарів та обрала для себе репелент без токсинів, котрий діє виключно за допомогою безпечних ефірних олій, а саме природний лосьйон з цитронелою для дорослих і дітей BIOselect Naturals Citronella Lotion.

Лосьйон продається без додаткового картонного упаковання, у форматі спрею об’ємом 100 мл, користуватись засобом можна 12 місяців від відкриття, лосьйон підходить для дітей віком від 3 років. Об’єм в нього не великий, що може бути плюсом для подорожі літаком, виробник навіть розмістив милий значок літака з написом “Полети зі мною” на зворотній стороні флакона.

Склад органічний та ідеальний:

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Glycerin, Benzyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Cymbopogon Winterianus Herb Oil, Lauryl Glucoside, Sodium Lauroyl Lactylate, Glyceryl Stearate, Lavandula Hybrida Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Potassium Sorbate, Lysolecithin, Pelargonium Graveolens Stem Leaf Oil, Pullulan, Calendula Officinalis Flower Extract, Dehydroacetic Acid, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Citral, Eugenol, Cinnamal, Geraniol, Farnesol, Linalool, Benzyl Benzoate, Citronellol, Limonene.

На наліпці зазначено: “Легка композиція з цитронелою та натуральними ефірними оліями лаванди, евкаліпта й герані. Збагачений провітаміном В5 і органічною оливковою олією. Засіб допомагає захиститись від комах та комарів, відмінно підійде для дорослих та дітей від 3-х років, має заспокійливу і пом’якшуючу дію. Спосіб застосування: на відпочинку та на відкритому повітрі рекомендується наносити засіб кожні 3-4 години. Не викликає подразнення, дерматологічно протестовано Лосьйон має приємний лимонний аромат.”

У складі ми бачимо також зволожувальні компоненти, лізолецитин та екстракт календули.

Безпечний засіб у спреї від комарів

Мої враження:

Лосьйон розпилюється через спрей та при цьому має легку водянисто-кремову консистенцію. Він швидко всмоктується та не сильно пахне подібно до лимона. Цей лосьйон не тільки відганяє комарів, а ще й має таку формулу, котра доглядає за шкірою замість молочка для тіла. Ефірна олія цинтронели вважається найкращою з ефірних олій у питанні відлякування комарів. Я використовую його ввечері перед прогулянкою та поки що від комарів не постраждала. Мені подобається як він відчувається й працює та те, що лосьйон має натуральний склад при помірній ціні 200+ гривень, якщо ви шукаєте безпечний засіб від комарів для дітей або для себе, зверніть на нього увагу.