Alyona Fedyk

Перша туш від Кайлі: Kylie Cosmetics Kylash Volume Mascara

Перша туш від Кайлі: Kylie Cosmetics Kylash Volume Mascara

Для мене бренд Kylie – відкриття, але, звісно, я про нього чула. Знаю, як активно юзали помади та олівці б’юті-інфлюенсери, як по інтернету розносили постери з красивими губами самої Кайлі, та якими популярними були помадні сети. Але моє знайомство припало саме на період, коли була презентована туш Kylash Volume, і ця туш виявилась першою в історії б’юті-бренду. Що ж, це успіх, і я щиро задоволена тим, якою ж крутою виявилась новинка.

Почнемо з формули – веганської.

Туш протестована офтальмологічно, не тестувалась на тваринах та не містить компонентів тваринного походження. Натомість у її складі є доглядові компоненти, про користь яких ми й так усі знаємо:

  • олія виноградних кісточок і провітамін В5 сприяють захисту вій від випадіння та пошкодження структури;
  • веганські воски (рисових висівок і карнаубський) відповідають за безпечну фіксацію, еластичність вій та ефект невагомості.

Якщо вірити результатам дослідження (а я це люблю, ви знаєте), то 100% опитаних жінок згодні з тим, що туш невагома, забезпечує точне нанесення, не створює грудочок, стійка по текстурі та кольору. Проте трішки менше – 95% – визнали той факт, що туш надає об’єму, припіднімає та створює красивий вигин вій.

Щодо самої формули, то її основна мета – надати невагомий об’єм і розділити. Для мене це вже було причиною її купити:)

Звичайно, ця туш не є бюджетною, але давайте зізнаємось, що це – засіб, який ми використовуємо щоразу при створенні макіяжу. Базова річ може бути дорогою, а тут все поєднано в одному: ціна відповідає якості. Тож, я не пошкодувала про цю обновку в своїй косметичці, і ось чому…

  • Про щіточку. Туш від Кайлі має ту саму ідеальну для мене щіточку. Так, я не фанат силіконових щіточок, тому завжди намагаюсь обрати щось із натуральними щетинками. Вони і справді краще розділяють та розпушують, а от силіконові щіточки для мене – це ознака подовження. Я не женусь за довгими віями, а от об’єм, розпушення та розділення – це моя зупинка:) Бренд надав перевагу спіральній щіточці – класиці, яка живе вічно, і я вважаю, що це було вірне рішення. Щетинки чудово прочісують вії, розпушують їх та залишають природно розділеними, а от про вигин вони трішки перебільшили. Я не бачу склеювання та утворення грудочок, головне – прибрати зайву кількість засобу зі щіточки.
  • Про текстуру. Стандартна кремова та вугільно-чорна. Подобається, що вії не склеєні після нанесення, а це заслуга не лише щіточки, а й самої текстури. Одобрюю.
  • Про ефект. Ну ви бачите все самі. Об’єм є, розділення є, невагомість вій є. Якщо хочете природності – легкими рухами наносимо на вії один шар. Якщо хочете ефекту “вау” (я таке обожнюю), то просто наносите 2-3 шари, давши кожному підсохнути. Можна скористатись лайфхаком: після висихання туші на війках, трішки припудрити їх і лише після цього наносити ще один шар. Працює.
  • Про стійкість. Не помічені мною осипання туші чи перебивання її на повіки, проте нагадую, що в мене немає проблеми жирності шкіри повік. Очі не печуть, хоча мої доволі чутливі і я ношу лінзи.
  • Про дизайн. Казковий. Дійсно. Це неймовірний матовий флакон пастельного рожевого кольору. Лаконічний, без зайвих елементів, лише гладка поверхня, об’ємні літери KYLASH в тон флакону та маленький срібний напис Kylie Jenner внизу туби.

Kylie Cosmetics Kylash Volume Mascara – це гідний продукт, який я готова купувати на заміну іншим елітним тушам для вій. В минулому я обирала Ланком, Діор та Кларанс, ну а тепер можу іноді балувати себе і Kylash, якщо забажаю купити щось дорожче. Бо воно того дійсно варте!

Проте і серед бюджетних є туші, які вважаю найкращими: https://club.makeup.com.ua/post/31367/. Тепер в цей список можна внести і цю крихітку від Кайлі.

Починати знайомство з брендом дійсно краще з базових засобів, бо після такого фурору я готова придивитись і до помад:)

А ви вже пробували щось із Kylie Cosmetics?