O’Ostah

ТОП-5 зволожувальних кремів для обличчя

ТОП-5 зволожувальних кремів для обличчя

Пройшло немало років, перш ніж я зрозуміла, що жирній шкірі також потрібне зволоження. І складно порахувати, скільки тисяч я даремно витратила на пошуки того самого ідеального зволожувального крему для обличчя. Того самого, який не забиває пори, не провокує надмірне виділення себуму та товаришує із декоративною косметикою. Якщо зараз ви шукаєте саме такий - запрошую на короткий огляд найкращих. Але зазначу: тут не буде детального розбору складів. Усе засновано на моїх власних відчуттях. Відчуттях людини, яку прищить майже від усіх нових засобів для обличчя.

Толеран очолює мій топ зволожувальних кремів, бо ми з ним знайомі найдовше. Колись я гралась із домашніми пілінгами і після саліцилового буквально вкрилась лусочками. Обличчя пекло, було стягнутим, а про вигляд і згадувати не хочу. До цього користувалась тільки анти-акне засобами, тому Toleriane замовила наосліп, по відгукам. На диво, крем швидко заспокоїв, не викликав висипів і через пару днів я змогла вийти на вулицю. Це класний варіант не за всі гроші світу, ідеальний для всіх типів шкіри та будь-якого віку.

Особливості:

💧у складі кераміди, ніацинамід та термальна водичка з пребіотиками;

💧зволожує, заспокоює та відновлює мікробіом;

💧не містить ароматизаторів, парабенів, спиртів, барвників, мінеральних олій та ланоліну;

💧настільки делікатний та легкий, що підійде навіть малюкам. Цим кремом користується моя сестричка-підліток і дуже задоволена;

💧захищає від агресивного впливу зовнішніх факторів, тому крем можна використовувати у будь-яку пору року.

Польський зволожувальний крем для обличчя, ідеальний для денного використання, бо містить SPF20. Після негативного досвіду використання лінійки Pharmaceris T (з усієї гамми щиро полюбила тільки бактеріостатичну рідину, яка буквально стирає з обличчя висипи), спробувала засоби А і була приємно здивована. Незважаючи на досить щільну текстуру крем швидко вбирається (якщо не обливатися ним). Також плюсую формату - завдяки герметичному флакончику з помпою засобу вистачає надовго + це гігієнічно.

Особливості:

💧призначений для гіперчутливої шкіри, схильної до алергічних реакцій та сухості;

💧формула Immuno-Prebiotic знімає подразнення та відновлює захисні функції гіперчутливої шкіри;

комплекс Glucam® утримує вологу в клітинах;

💧містить фільтри фільтри UVA і UVB.

Зараз використувую його за потреби (під час сильних лущень та після солярію), а взимку він став моїм №1. Якщо ваша шкіра суха - ви оціните. Якщо жирна - тільки у випадках, коли обличчя зневоднене та потребує швидкого відновлення.

Улюбленець мого рейтингу зволожувальних кремів, у якому склалось все: некомедогенність, ціна, об’єм та якість. Придбала його після початку використання третиноїдів, як базу, і вже добиваю третій флакон. Це дійсно знахідка для жирної, але сухої шкіри (так, це буває). І якщо ваша головна проблема - акне, навіть не бійтеся висипів. У складі немає олій та усього того, від чого може поприщити.

Особливості:

💧рекомендований для жирної, комбінованої та нормальної шкіри;

💧L-аргінін - глибоко і надовго зволожує;

💧ізомерат сахариду - заспокоює та знімає почервоніння;

💧ніацинамід - найкращий товариш проблемної шкіри: знімає запалення, позбавляє від жирного блиску і регулює роботу сальних залоз;

💧зелений чай - тонізує і має протизапальну дію.

Зволожувачем у цьому кремі виступає гліцерин, але, на диво, прищі він не спровокував. Тільки якісне зволоження, нічого більше.

Зволожувальна сироватка, яку я міксую з усіма кремами, а також додаю у тональний крем. У неї настільки ніжна текстура і миттєве зволоження, що неможливо не закохатись.

Особливості:

💧містить три види гіалуронки;

💧збагачена молочною кислотою (0,04%);

💧інтенсивно зволожує і розгладжує дрібні заломи;

💧ну дуууже приємна текстура.

Продукт призначений для дівчат, які помітили перші зморшечки. Виробник вказує 30+, але у складі немає компонентів, які можуть погано повпливати і на молодшу шкіру.

І, наостанок, справжня прикраса мого арсеналу зволожувальних кремів для обличчя. Чи змогла королева найкращих у світі помад створити гідний доглядовий продукт? Так! Кайлі випустила крем, який допомагає зволожити шкіру без ефекту жирності (із цим погоджуюсь не тільки я, а й 96% тестувальників крему). Ще одна приємність - Moisturizer веганський та не тестується на тваринах.

Особливості:

💧містить олійку насіння ши, гіалуронову кислоту, екстракти бананового листя, вівсяних висівок та апельсинової цедри, а також гліцерин;

💧можна використовувати як звичайний зволожувальний щоденний крем, або як базу під макіяж.

За пару тижнів тестування можу сказати, що це дійсно класний зволожувач: легкий, некомедогенний та з ідеальним фінішем. Він не корегує недоліки, не робить дива, але рука до нього тягнеться. Ну і не можу ще раз не згадати дизайн. Зручна м’яка туба з дозатором, який видає просто ідеальну порцію крему. А цей колір… Kylie забрала моє серденько, тож чекайте на огляди й інших продуктів

Сподіваюсь, мій топ зволожувальних кремів для обличчя був для вас цікавим та корисним. Можливо, серед них ви знайшли і своїх улюбленців?