Mandarinka

Глиняна зволожуюча маска для обличчя

Глиняна зволожуюча маска для обличчя

Вітаю! Зазвичай глиняні маски - це щось, щоб підсушити запалення на обличчя, прибрати жирний блиск і тд. Але тут Joko Blend обіцяє, що це буде та сама глиняна маска, але буде зволожувати, а не сушити, оскільки містить в складі вітамін Е і гіалуронову кислоту.

В моїй упаковці 20 гр, це перша маска з набору від Joko Blend (всього їх 5 штучок).

Пакування лаконічне - вся інформація про маску є на зворотному боці. Єдине виробник пропонує на 1 раз маски 10 гр, але зіп застібки чи чогось такого немає, тому доводиться користуватись своїми підсобними методами.

Глиняна зволожуюча маска для обличчя
Глиняна зволожуюча маска для обличчя
Глиняна зволожуюча маска для обличчя

В наборі Face Mask Multipack йде шпатель і мисочка - це дуже круто, там я відміряю 1 чайну ложку маски (якщо чесно це не 10 гр, а менше), але і цього мені вистачило з головою. Додаю воду, у мене вийшло десь 1.25 чайної ложки. І ретельно все перемішую.

На відміну від гідрогелевих масок, у глиняної є багато часу до застигання, тому можна нанести її рівномірно без поспіху.

Маска не тече, тому можна займатись своїми справами. Витримуємо 15 хв, коли починає застигати - то пора змивати.

На етапі змивання маски відчувається, що вона не просто глиняна, бо змивається вона більш сковзко (є асоціація зі сметанкою, але без жирного сліду). Навіть якщо десь маска почала застигати, вона дуже швидко розм’якшується і змивається.

✔️ Ще одна велика відмінність - відсутнє відчуття стягнутості обличчя. Немає цієї потреби миттєво нанести крем на обличчя, чи використати тонік. Шкіра помірно зволожена і пружна.

✔️ Маска ідеально підійде на літо, коли шкіра пітніє і важливо і очищувати шкіру, але і робити профілактику таку від жирного блиску.

✔️ Маска звужує пори, але знову ж таки не стягує і не пересушує шкіру

✔️ Окрім того є ефект висвітлення шкіри.

Я не можу сказати що це ще одна альтернатива глиняним маскам, оскільки ця маска стоїть на сходинку вище саме через зволожувальні властивості, чим нівелює більшість недоліків звичайних глиняних масок. Якщо ви любите перші, то вам точно варто спробувати Joko Blend White Clay Mask.