Vikulyk

Улюблена пінка для проблемної шкіри

Улюблена пінка для проблемної шкіри
Улюблена пінка для проблемної шкіри

Для мене найбільш зручним і приємним способом очищення обличчя однозначно є пінка.

Володіючи комбінованим типом шкіри, яка схильна до акне, мені важливо, щоб засіб для вмивання допомагав боротись з цими проблемами, власне тому і обрала німецький бренд Marbert.

Улюблена пінка для проблемної шкіри

Ефект від використання:

  • Вона дуже м'яка, ніжна, але ефективно очищує шкіру, забираючи жирність, мене потішила досить швидка дія в цьому плані, буквально за декілька тижнів я помітила, що личко практично не жирніє і виглядає свіжішим.
  • Не викликає лущень чи почервоніння, але звичайно, як після будь-якого миючого засобу- завжди треба наносити зверху догляд.
  • Постакне сходять швидше, я підібрала для себе комплекс засобів включно з пінкою і працюють вони в цьому плані злагоджено і ефективно.
  • Пори теж наче звузились, інколи дивлюсь старі не оброблені макро фото і розумію це, хоча це важко досконало прослідкувати, бо я вічно то більше, то менше придаю значення цій проблемі.
  • Аромат легкий і приємний, наче трав'яний. Дозатор у вигляді помпи, що досить зручно і гігієнічно-працює справно.

Щодо складу:

М‘які очисники, без SLS, нарешті я знайшла себорегулююча пінку без цього складника!

Саліцилова кислота, саме на цей компонент варто звернути власникам проблемної шкіри, вона ефективна проти C. acnes - бактерій, які викликають акне.

Розмаринова олія-очищує та тонізує шкіру, допомагає звузити пори та розгладити шкірний рельєф.

Кропива двудомна має протизапальну, антисептичну, ранозагоювальну дію, підвищує грануляцію та епітелізацію пошкоджених тканин.

Висновок. Пінка дуже класна і реально дієва, мені подобається бачити ефект від засобу, адже зі своєю проблемою завжди шукаю щось ефективне, тому власникам проблемної шкіри, яких турбують висипання постакне раджу звернути свою увагу.

Ціна тут середня, інколи зі значно вищим цінником засіб для вмивання не такий хороший.

Тому на даний момент вважаю її фаворитом ❤️