Kizza

Sheglam "Chroma-glow bloom liquid highlighter"

Sheglam "Chroma-glow bloom liquid highlighter"

Продовжую розсмаковувати склад замовлення від бренду Sheglam. На черзі вірусний хайлайтер у відтінку Flying comet.

Одразу попереджаю, що частково доведеться вірити "на слово" адже ми з камерою не змогли передати всю красу даного продукту. Давайте розбиратись з даним засобом😉

Одним словом - гарна. Хроматична, переливається. Як казав один відомий журналіст з Казахстану - "Нраіца"😂

Тут основна інформація про продукт, цілий бочок з застереженнями на шести мовах)

Ну ви зрозуміли, що чогось корисного тут німа, так само тут відсутні погані компоненти. Полегшу Вам справу - склад тут нехитрий: емоленти, розчинники, загущувачі. Тут я аплодую стоячи бренду, що він не запхав в хайлайтер якихось диво властивостей типу спф, гілауронку що там ще люблять в декоративки класти для "файного слова". Хайлайтер як він є. Нічого зайвого.

Дуже гарна шестигранна призма яку ніби чуть прокрутили. Пластик якісний. Аплікатор великий, обмежувач обмежує. Аромат хімічно-спиртовий який дуже швидко зникає. Ароматизатори тут відсутні, тому це нормальний аромат для такого складу.

Даний хайлайтер позиціонується як хроматик з зеленого в фіолетово-рожевий.

Вживу ну прям дуже файно переливається дрібним розсипом зірочок. Я підозрюю що хайлайтер на прозорій базі, але як дуже тонко нанести виглядає ніби рожевим. Але то просто основний відблиск сяючих частинок. Як ви зрозуміли з вітального абзацу мені було надзвичайно важко піймати ті переливи.

Давайте дивитись правді в очі. Сам бренд не дуже зміг файно передати ті чудові переливи. Особливо на світлих дівчатах знімалось з танцями і бубном. На смаглявих набагато краще видно ті чудові переходи.

7.99 в доларах за таку красу на мою думку достойна ціна. +- 330 гривень це просто найкраще вкладення в свою косметичку. Чи розчарована я? Ні. Хоча я боюсь рідких хайлайтерів - я ще жодного разу не пожалкувала про покупку даного засобу.

Чуть про нанесення - я наносила пензликами, пальцями, спонжем. Ці способи всі працюють і дають різний ефект. Мені найбільше сподобалось пальцями.

Отакий допис вийшов.

Дякую за увагу ❤️