Sheglam "Chroma-glow bloom liquid highlighter"
і його невловимі переливи
Продовжую розсмаковувати склад замовлення від бренду Sheglam. На черзі вірусний хайлайтер у відтінку Flying comet.
Одразу попереджаю, що частково доведеться вірити "на слово" адже ми з камерою не змогли передати всю красу даного продукту. Давайте розбиратись з даним засобом😉
Коробка
Одним словом - гарна. Хроматична, переливається. Як казав один відомий журналіст з Казахстану - "Нраіца"😂
Тут основна інформація про продукт, цілий бочок з застереженнями на шести мовах)
Склад
Ну ви зрозуміли, що чогось корисного тут німа, так само тут відсутні погані компоненти. Полегшу Вам справу - склад тут нехитрий: емоленти, розчинники, загущувачі. Тут я аплодую стоячи бренду, що він не запхав в хайлайтер якихось диво властивостей типу спф, гілауронку що там ще люблять в декоративки класти для "файного слова". Хайлайтер як він є. Нічого зайвого.
Ще чуть про упаковку
Дуже гарна шестигранна призма яку ніби чуть прокрутили. Пластик якісний. Аплікатор великий, обмежувач обмежує. Аромат хімічно-спиртовий який дуже швидко зникає. Ароматизатори тут відсутні, тому це нормальний аромат для такого складу.
Свотчі
Даний хайлайтер позиціонується як хроматик з зеленого в фіолетово-рожевий.
Вживу ну прям дуже файно переливається дрібним розсипом зірочок. Я підозрюю що хайлайтер на прозорій базі, але як дуже тонко нанести виглядає ніби рожевим. Але то просто основний відблиск сяючих частинок. Як ви зрозуміли з вітального абзацу мені було надзвичайно важко піймати ті переливи.
Офіційні промофото
Давайте дивитись правді в очі. Сам бренд не дуже зміг файно передати ті чудові переливи. Особливо на світлих дівчатах знімалось з танцями і бубном. На смаглявих набагато краще видно ті чудові переходи.
Висновок
7.99 в доларах за таку красу на мою думку достойна ціна. +- 330 гривень це просто найкраще вкладення в свою косметичку. Чи розчарована я? Ні. Хоча я боюсь рідких хайлайтерів - я ще жодного разу не пожалкувала про покупку даного засобу.
Чуть про нанесення - я наносила пензликами, пальцями, спонжем. Ці способи всі працюють і дають різний ефект. Мені найбільше сподобалось пальцями.
Отакий допис вийшов.
Дякую за увагу ❤️
Коментарі (0)