Вікторія М🌹

Скраб з апельсином та мʼятою

В магазині бачила лише два варіанти скарбів від May body - рожевий зволожуючий та оранжевий відновлюючий

Так як рожевий скраб закінчився, доречі ви могли бачити баночку в останніх викидушках https://club.makeup.com.ua/post/39231/ , я захотіла спробувати і інший скраб, в надії, що він так само сподобається

Я гадала, що він також пінний, лише відрізняється колір та аромат

Спокусило й те, що до складу скрабу входять олії апельсину та мʼяти, які, як відомо, мають :

🔸антицелюлітні властивості - покращують текстуру та вигляд шкіри, сприяють поліпшенню кровообігу

🔸протизапальні властивості

🔸антибактеріальні властивості

🔸освіжаючі та тонізуючі властивості

А ось і повний склад:

Sodium Chloride, Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Hydrolyzed Milk Protein, Parfum, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Mentha Piperita Essential Oil, Limonene, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Та виявилось, що цей скраб не схожий на мій попередній і ось чому

Скраб не щільно тримається укупі, якщо потрусити баночку, то можна почути і відчути, що наповнення відділяється від стінок

Але він не сухий

Сольова маса білого кольору, подекуди може збиватися в грудочки, розмір часточок солі мені здається вдалим- десь середній

Коли беру пальцям скраб, то часточки трохи відділяються і треба одразу використовувати на вологе тіло, щоб нічого не обсипалося

На тілі він зовсім не піниться, це виявився звичайний скраб

Але щось погане я не можу сказати, окрім моїх нереалізованих очікувань щодо пінного ефекту

Зі своєю функцією справляється чудово, неприємних відчуттів, таких як черезмірна жирність або олійна плівка - немає

Його дія на шкірі помітна - надає свіжості, шліфує шкіру, стимулює кровообіг, надає гладкості

Пахне морозним апельсином з ноткою солодкуватості - хороший запах

Я не засмучуюсь, адже результат мені подобається, та пінні скарби у використанні набагато приємніші і надають звичайному прийому душу якоїсь особливості♥️