Кристина.k

Крем для обличчя з ідеальною текстурою і зволоженням.

Крем для обличчя з ідеальною текстурою і зволоженням.
Крем для обличчя з ідеальною текстурою і зволоженням.

Я власниця комбінованої шкіри, схильної до недосконалостей. Абсолютно кожен крем для обличчя залишався у мене плівкою, провокував комедони. Після кожного нанесення крему я мріяла його швидше змити. Тобто, можна зрозуміти, що я дуже вибаглива до зволожуючих кремів, а саме до текстури, яку наношу.

І якщо раніше я могла пропустити цей етап догляду за обличчям, з початком використання ретинолу, моя шкіра просила хорошого зволоження.
Мій вибір зупинився останнього разу на глибокозволожувальному кремі від Eyenlip Super Aqua. І, дівчата, це знахідка!

🧴Пакування. Крем в стандартній упаковці приємних блакитного і білого кольорів. Виглядає досить естетично. Об'єм тільки 45 мл і це найбільший недолік цього крему.

🌿Склад: На зволоження в цьому кремі працюють 4 основні складники: гліцерин, бетаїн, гіалуронова кислота та ніацинамід. Ці чотири основні складники працюють разом для забезпечення оптимального зволоження шкіри. Гліцерин гарно зволожує, бетаїн зберігає вологу на поверхні шкіри, гіалуронова кислота також забезпечує глибоке зволоження, а ніацинамід допомагає зміцнити бар'єрну функцію шкіри і зменшити втрату вологи. Разом вони допомагають підтримувати шкіру здоровою і гладенькою.

🫧Текстура. Це те, на чому я особливо хочу зупинитися. Вона просто ідеальна. Це такий невагомий і легкий крем, що він лягає другою шкірою. Текстуру я б навіть назвала гелеподібною. Але враховуючи таку легку текстуру, з'являється бажання нанести побільше, бо цього крему не може бути забагато. І тут виникає проблема "малий об’єм - великий розхід". Зверніть на це увагу.

🌸Ефективність. Для мене це справді ідеальний крем. Він швидко вбирається, не залишає липкості і жирної плівки. Але є важливе але. Я сумніваюсь, що цей крем підійде для сухої шкіри. Можливо, зволоження буде недостатньо. Всім іншим дівчаткам раджу звернути увагу!