Yanezh

Крем для чутливої шкіри обличчя від Sane

Крем для чутливої шкіри обличчя від Sane

Історія з пошуком для себе ідеальної косметики продовжується🙃

Мова йтиме про крем для чутливої шкіри обличчя з гіалуроновою кислотою + вітамін С + E від "Sane".

Напишу відразу, що я колись користувалась цим брендом, потім я чомусь вирішила спробувати щось інше і якось забула про нього. Але бренд за брендом а я розумію, що мені от не те і все(шукала собі з бюджетних варіантів).

Зайшла на Makeup і побачила цей крем , відгуки були доволі не погані і я вирішила довіритись. Не пошкодувала!

І так, нарешті, цей крем ідеально мені підійшов😍

Я дуже хотіла знайти такий, щоб гарно зволожував мені шкіру. Тому що вмивання в мене дуже цікаве😁 І після нього треба гарне зволоження.

Крем з цим завданням дуже круто впорався! Плюс до зволоження, моя шкіра начебто блищить і виглядає свіженькою🙂

Тому, дівчата які мають чутливу шкіру обличчя, раджу спробувати цей крем😌

Разом з кремом вирішила протестити і очищуючу та відбілюючу маску з оксидом цинку + вітаміни PP B1 E A B7 від Sane.

Я думаю багато хто чув про неї або вже і користувались.

Дуже багато позитивних відгуків про маску я побачила. Єдине, щось в мене не виходить налаштувати регулярність користування нею, щоб побачити результат. В правилах використання написано, що треба користуватись нею не менше 3-х разів на тиждень.

Загалом, я просто забуваю це робити🥲

Але от відразу після змивання маски, дійсно шкіра обличчя стає світлішою.

Все-таки краще це робити регулярно.

Дівчатка, порекомендуйте, будь ласка, крем навколо очей🙏

Можливо є у Вас якісь фаворити.

Дякую за приділений час моїй публікації🫶