Blondie_rs

Дуже сильний бальзам від Girlwood

Привіт! Не так давно я нарешті змогла познайомитись із продукцією Girlwood поближче. Сам бренд народився у Києві в 2020 році. Молодий, проте дуже перспективний, з позицією допомагати дівчатам у будь-якому віці почуватись впевнено без яскравого макіяжу 😊

Сьогодні я розповім вам свої враження про "Дуже сильний бальзам для губ" I want it all. Пакування мінімалістичне, але дуже миле. Рожева коробочка містить всю необхідну інформацію. А бальзам знаходиться у білому тюбику з рожевими надписами, у обʼємі 20 мл.

Оскільки зараз ще й працюю у відомому косметичному бренді, я нарешті стала вчитуватись в склад та помаленько розуміти його. Тож, проаналізуємо даний бальзамчик. Що не може не тішити, так це олії виноградних кісточок, Ши, какао та токоферол (вітамін Е). Вони мають помʼякшувальні та зволожуючі властивості. Такі ж властивості має ще один складник - Гіалуронат натрію. Тож, судячи зі складу, бальзам повинен гарно помʼякшувати та зволожувати губи.

Формат не з моїх улюблених, але не спішимо з висновками. Я взагалі не полюбляю тюбики, бо продукт зазвичай важко розподілити рівномірно. Для зручності я ще розтушовую пальчиком, але на вулиці таким займатись не зручно. Бальзам в міру густий, без аромату.

Я обожнюю такі прозорі блиски з легким шиммером! У даного бальзаму ці крупинки йдуть в золотистому відтінку та чудово додають обʼєму губам. Після нанесення бальзам відчувається як щось вологе та "плаваюче", проте не розтікається. На смак він трішки солоденький, головне не зʼїсти 😊

Ну так що, він сильний? Дієвий? Зволожуючий, помʼякшуючий, чи тільки для краси? Я трохи скептично відношусь до такого формату бальзамів, але ось цей надпис про "дуже сильний бальзам" мені не давав спокою 😂 І не дарма! Я повністю ним задоволена! По-перше, він справді зволожує та помʼякшує губи за лічені хвилини. На фото до/після я нанесла на трішки підсохлі вуста буквально на 10 хвилин, зняла засіб ватним диском і здивувалась, наскільки губи зволожені та "живі". По-друге, мінімальні шелушіння він розгладив, наповнив шкіру вологою та помʼякшив, тому навіть вони за 10 хв після нанесення не кидались в очі. Сильні шелушіння, ранки він не загоює (та й не повинен, для цього в мене є кармекс), але для базового догляду, щоб підтримувати зволоження та мʼякість губ - це ідеальний варіант. А ще чудовий декоративний засіб для щоденного ніжного макіяжу 😍 Не очікувала такого, і я в захваті!