Genabelle PDRN Rejuvenating Cream
Крем з Кореї з новим компонентом, який активно набирає популярність - PDRN!
Поступово корейська косметика займає все більше місця на моїй поличці з доглядовими засобами. Сьогодні я хочу поділитися враженнями про свій новий улюблений крем - Genabelle PDRN Rejuvenating Cream.
У мене мініатюра засобу, але навіть вона має стильний та лаконічний дизайн.
Текстура крему Genabelle ніжна і легка. Вона повітряна і чудово розподіляється, залишаючи приємні тактильні відчуття. Продукт ніжно огортає шкіру, роблячи її бархатистою. Аромат не надто виразний, але дуже приємний.
Найбільше у цьому засобі мене зацікавив склад, особливо PDRN.
PDRN - це інноваційний інгредієнт, що походить з ДНК лосося і відомий своїми властивостями стимулювати регенерацію клітин та оновлення шкіри. Він ефективний у відновленні пошкодженої шкіри, заспокоєнні та омолодженні, роблячи шкіру більш здоровою та молодшою.
Особливістю PDRN є принцип роботи:
вони не відновлюють шкіру з допомогою старих клітин, а стимулюють нові.
Крім того, крем містить гіалуронову кислоту, яка надає шкірі глибоке зволоження, та транексамову кислоту, що допомагає вирівнювати колір шкіри та зменшувати пігментацію і темні плями.
Чи підійшов крем Genabelle PDRN Rejuvenating Cream для моєї сухої, зневодненої та дуже чутливої шкіри?
Як я вже зазначала, у мене була мініатюра цього засобу, якої вистачило приблизно на тиждень використання, але навіть за такий короткий період часу я помітила результат і готова поділитися враженнями.
Я використовувала Genabelle PDRN Rejuvenating у якості денного крему. Він швидко поглинається і не залишає слідів та липкої плівки, і може слугувати базою під макіяж.
Після регулярного використання протягом декількох днів я помітила, що сухість і лущення поступово зникають, а шкіра виглядає максимально зволоженою і має рівний тон. Крем не викликав жодних алергічних реакцій або висипів, навпаки, допоміг заспокоїти реактивність шкіри, зменшивши почервоніння та подразнення.
Наразі Genabelle PDRN Rejuvenating Cream займає перше місце на моїй косметичній полиці, і це не даремно. Цей крем є відмінним засобом для домашнього догляду. Його унікальна формула забезпечує зволоження, омолодження та регенерацію шкіри, допомагаючи зберегти її молодість та здоров'я.
Коментарі (0)