Ірина 🦋

Лосьйон проти випадіння волосся з плацентою

Лосьйон проти випадіння волосся з плацентою

Ці ампули разом з іншими засобами колись допомогли чоловікові зупинити випадання волосся, зараз використовуємо їх разом для профілактики, однієї ампули для однієї людини занадто багато, а у відкритому вигляді її можна тримати не більше 30 хвилин, тому використовуємо одну на двох.

Наношу близько 3 разів на тиждень після миття голови, волосся засіб не бруднить і не жирнить, він рідкийяк вода, без вираженого запаху.

Перед нанесенням засобу треба зробити масаж, спонукати шкіру голови щоб її розігріти, так само продовжити масаж після нанесення засобу, щоб розігнати кров і воно краще подіяло. Шкіра не пече.

Бачила в деяких відгуках, що при попаданні засобу на шкіру, у деяких йде реакція, напевно через перець у складі і на шкірі залишається рожевий слід, хоч він і проходить, краще бути акуратнішим. У нас з чоловіком така реакція була кілька разів, не знаю від чого це залежить, але іноді ніяких слідів немає, якщо потрапляє на шкіру, іноді рожеві потеки.

Також у деяких упаковках йшов гумовий наконечник з гострим носиком, який одягався на ампулу для зручності нанесення засобу, але він не дуже зручний, весь час зісковзував, так само слід стежити, щоб випадково не викинути його з використаною ампулою, з іншими йшла велика пластикова піпетка з довгим тонким носиком, мені вона подобається більше

Повторюємо курс зазвичай з 6 або 12 ампул 1 раз на 3-4 місяці

Також у продажу є Placen Formula Tonic Hair And Scalp Lotion, як мені пояснив представник бренду, різниця між ними, що в моєму засобі додано ще алое

Допис про інши засоби проти випадіння волосся, може комусь буде цікаво ✂https://club.makeup.com.ua/post/33267/

Лосьйон проти випадіння волосся з плацентою
Лосьйон проти випадіння волосся з плацентою
Лосьйон проти випадіння волосся з плацентою