Кузя Ю-а

Verde Revitalization & Lifting Face Serum

Verde Revitalization & Lifting Face Serum

Ретинол вважається серед експертів в сфері косметології золотим стандартом догляду. Це популярний і ефективний компонент, який застосовується в антивіковому догляді, лікуванні акне, постакне, для поліпшення текстури грубої шкіри, відновлення шкіри з ознаками старіння. При своїй високій результативності ретинол має низку протипоказань, побічних ефектів і обмежень у застосуванні.

На щастя, існує рослинний аналог ретиноїдів - бакучіол, і виробники косметики останні роки почали активно включати його в Доглядові препарати.

Косметика з бакучіолом стає прекрасною альтернативою в догляді за тонкою і чутливою шкірою, яка реагує на ретинол подразненнями. Вона може використовуватися в період вагітності і лактації, коли ретиноїди в догляді протипоказані.

Бакучіол отримують з рослини psoralea corylifolia, яке століттями застосовується традиційній індійській медициною.

Бакучіол - рослинна альтернатива ретинолу, оскільки він впливає на ті ж рецептори, які чутливі до похідних вітаміну А (ретиноїдами). В результаті впливу бакучіола посилюється вироблення структурних білків колагену, ущільнюється і розгладжується шкіра. Бакучіол має високу доведеною антимікробної ефективністю, він перешкоджає розмноженню Propionibacterium acnes і активно застосовується в анти-акне догляді.

На відміну від ретинолу, його рослинний аналог не конфліктує з кислотами, пептидами, вітамінами. Тому виробники поєднують бакучіол в одній формулі з цими компонентами. Відповідно в догляді немає необхідності розводити в часі кошти з бакучіолом і, наприклад, пептидні сироватки або кислотні пілінги.

Бакучіол - фотостабільні компонент, тому така косметика може використовуватися в денному догляді і в літній період без побоювань. Не забувайте, що навіть якщо ви не застосовуєте ретіноди, шкірі все-одно потрібно УФ-захист в денний час.

Як швидко можна буде побачити результати при використанні бакучиолу?

При регулярному використанні бакучиолу люди зазвичай можуть очікувати помітних покращень стану своєї шкіри приблизно протягом чотирьох тижнів. Продовження використання протягом восьми тижнів може виявити істотніші зміни, такі як зменшення зморшок, поліпшення текстури шкіри та більш сяючий колір обличчя.

Verde Revitalization & Lifting Face Serum

Сироватка від бренда Verde вирізняється відновлювальними, омолоджувальними та захисними властивостями, зумовленими високим вмістом активних компонентів натурального походження. Бакучіол і вітамін С сповільнюють формування вікових змін, поки рослинні екстракти, молочна кислота піклуються про живлення, зволоження епідермісу. Revitalization & Lifting Face Serum робить його більш еластичним і пружним, не залишаючи шансів прищам, подразненням, проявам акне чи ознакам дегідратації.

Особливості Revitalization & Lifting Face Serum від Verde:
- призначена для щоденного догляду за проблемною шкірою;
- оберігає її від негативного впливу зовнішніх факторів;
- запобігає появі дрібних недоліків і активно бореться з наявними;
- ексклюзивний компонент Prebiulin FOS слугує для профілактики прищів, акне, почервонінь;
- вітамін С помітно розгладжує рельєф і вирівнює тон епідермісу;
- бакучіол зміцнює його ліпідну мантію, захисний бар’єр;
- регулює секрецію, усуває надлишок себуму, матує;
- чинить протизапальну та заспокійливу дії;
- добре тонізує, освіжає, дарує відчуття прохолоди;
- екстракти водоростей прискорюють регенерацію, клітинний поділ;
- бере участь у природному процесі загоєння ран;
- молочна кислота нормалізує і підтримує гідробаланс;
- перешкоджає трансепідермальній втраті води;
- активно бореться із сухістю, лущеннями, іншими ознаками дегідратації.

Надлегка текстура сироватки, помітно розгладжують мімічні неглибоки зморшки, вирівнюється тон обличчя, зволожує обличчя та має накопичувальний ефект.

Я ДУЖЕ ХОТІЛА ЗАСІБ САМЕ З БАКУЧІОЛОМ. Не перейматись за побічки, проте дати шкірі все необхідне, аби бути молодою та сяючою.

Баночка - дуже зручна стильна в софт дизайні. Коли все так матово та красиво. Зручний класичний дозатор.

При щоденному використанні я впевнено стверджую, що бачу результат і я задоволена.

Одразу, після нанесення видно помітне сяяння! Максимально зволожена шкіра і це видно на фото.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ ТА ДОЗИ: наносити  ввечері по 2-3 краплі піпетки на очищену шкіру та втирати легкими круговими рухами. Потім використовувати звичний  догляд. Уникайте область навколо очей.