Montblanc Explorer
Вітаю 👋
Сьогодні поговоримо про чоловічий парфум Montblanc Explorer.
Обирала я його на подарунок. Такий стрес відчула, поки обрала 🫣 Вимоги були до парфуму: щось деревинне, фужерне, можливо мускусне (з моєю любов'ю до мускуса 🙈), та без солодких нот. Переслухала я багато. Коли черга дійшла до Montblanc Explorer, він мені не сподобався 😁 Дуже міцний на старті, відразу заявляє про себе. Та блотер я все ж взяла додому, разом з іншими парфумами. І що ви собі думаєте? Він шлейфив мені на всю кімнату. З блотеру я його відчувала тиждень, доки не набридло. Інші парфуми, серед яких я обирала, вже давно не було чутно. А цей монстр все ще заявляв про себе. Ось тут я і задумалася.
Зовнішній вигляд
Флакон виглядає дуже солідно. Об'єм в мене 60 мл. Важке скло, вставка під шкіру, металева кришка (всередині пластик). Кришка важка, щільно прилягає до флакону. Зверху металева пластина з назвою парфуму. Враження від зовнішнього вигляду дуже приємні.
Про що аромат?
Його порівнюють з Авентусом. З ним я знайомилась колись давно та пам'ятаю погано. Мені здалося, що Авентус має більш свіжий старт та солодинку ананасу. Montblanc Explorer відразу стартує деревиною, разом зі шкірою та ветівером. Зі старту відразу розумієш, що це чоловічий парфум. Акігалавуд разом з амброксаном створюють для мене ілюзію мускуса. Десь фоном можна відчути зовсім легку солодинку деревини. Хоча на старті він доволі міцний, він не заважкий. Доволі атмосферний. Бачу його як для офісу так і для прогулянок ) Вважаю як для свого сегменту дуже вдалим ароматом
Тестити обов'язково. Також дозування має значення. Для тих хто полюбляє таке направлення, welcome )
Коментарі (0)