Ася

La Roche-Posay Vitamin C

La Roche-Posay Vitamin C

Отже, користувалась 2 місяці сироваткою La Roche-Posay Pure Vitamin C10 Anti-Wrinkle Anti-Oxidant Renovating Serum. У мене була мініатюра 10 мл і я ледве встигла використати її, перш ніж закінчився термін придатності (він всього 2 місяці). Це перший засіб з вітаміном С, що я спробувала. Комбі шкіра, є почервоніння в області носа та підборіддя.

Сироватку я наносила лише на проблемні ділянки. Виробник пропонує наносити цей засіб вранці. Навіть не уявляю як це можливо, оскільки засіб помаранчевого кольору і, відповідно, на обличчі помаранчеві плями. До того ж навіть якщо ігнорувати колір, то будь-які інші засоби поверх не лягають взагалі. Чи то тоналка чи то просто крем.

Я наносила ввечері на очищену шкіру. Сироватка має відносно приємний запах апельсинового соку у флаконі та запах металу на шкірі. Він в'їдається і відчувається на шкірі ще декілька днів після останнього використання засобу.

Ефект помітила після 3 тижнів щовечірнього використання. На підборідді майже повністю зникло почервоніння, на носі стало вполовину менш виражене. Як для мене, то це казковий результат, оскільки я роками борюсь з цими почервоніннями і поки жоден засіб не давав будь-якого, хоч найменшого натяку на зменшення почервоніння. Загалом, після досягнення такого ефекту, подальше користування засобом не призвело до ще більшого зменшення почервоніння.

Після припинення використання засобу почервоніння повернулось в початковий стан вже через декілька днів.

Який висновок? Купувати повнорозмірну версію цього засобу не планую, оскільки дуже малий термін придатності після відкриття і зависока ціна. Якщо ще трапиться мініатюра, то без роздумів придбаю. Зараз купила Garnier Skin Active Vitamin C Night Serum. Через декілька тижнів після використання напишу відгук. Можливо хтось має схожу проблему і поділиться своїми засобами-рятівниками?