Lykova_Irina

Maybelline Sky high VS Eveline Variete Lashes Show Oh Pretty Lengthening Volumizing Mascara

Maybelline Sky high VS Eveline Variete Lashes Show Oh Pretty Lengthening Volumizing Mascara

У цих тушей для вій схожа форма щіточки, але ціна відрізняється у два рази. Пропоную порівняти їх та визначити, чи варто переплачувати за бренд.

Текстура у туші кремова, середньої густоти. Щіточка силіконова у формі ялинки.

Туші набирається достатня кількість, щоб профарбувати вії і не зробити з них плавучі лапки, не лишає комочки, розкладає вії дуже гарно віялом.

Вії добре подовжує, об'єм додає. При бажанні можна нашарувати туш більше і досягти драматичного об'єму. Туш не осипається, не доставляє дискомфорту, змивається добре будь-яким засобом для зняття макіяжу.

На фото зверху - вії без туші, лише промалювала міжвійку; далі один шар туші на верхніх віях; і на фото нижче - два шари туші на верхніх віях та один шар на нижніх.

У мене зараз сезон оновлення вій, тож вони не рівні. Одні випали, другі ростуть. Не найкращий період для демонстрації туші, але дуже хотілося зробити цей допис.

Текстура теж кремова, густота середня.

Туші набирається достатня кількість, щоб профарбувати вії і не зробити з них плавучі лапки, не лишає комочки, розкладає вії дуже гарно віялом.

Щіточка силіконова у формі ялинки. Дає гарне подовження та густоту, навіть в 1-2 шари. Туш має не дуже сильний, але, все ж таки, аромат. Він не заважає, але краще б його не було. З цією тушшю мені важкувато ходити більш ніж 7-8 годин, бо починає відчуватися втома в очах. Не критично, але все ж...

Якщо не прикладати щіточки одна до одної, то здається, що вони однакові. Але, не дивлячись на схожість, відмінності є. Щіточка від Eviline має довші щитинки та більшу довжину як робочої зони, так і в цілому, разом з ковпачком.

Щіточка від Maybelline коротша, має коротші щитинки, але виглядає більш об'ємною (товщою).

Щодо ефекту, то він майже однаковий. Sky high дає більш виразний об'єм, але не набагато. Різниці майже не видно, навіть якщо одне око нафарбувати однією тушшю, а інше - іншою.

Мені подобаються обидві туші, і обидві я сміливо можу рекомендувати.