Darina🦉

Набір рукавичок для манікюру з емульсією

Спасіння для Вашик ручок - це Shelly! Нещадовно я розповідала про - Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією, які врятували мої ніжки, результат можно побачити тут https://club.makeup.com.ua/post/37967/

Сьогодні розглянемо - Набір рукавичок для манікюру з емульсією.

Особливості набору рукавичок для манікюру з емульсією від Shelly (від виробника):

- призначені для зміцнення нігтів, зволоження рук, пом'якшення кутикули;
- готують нігті для полірування і нанесення покриття;
- дозволяють проводити процес манікюру більш швидко і гігієнічно;
- колаген забезпечує шкірі пружність і еластичність;
- амінокислоти кератину заповнюють дефіцити нігтьових пластин і зміцнюють їхню структуру;
- екстракт лотоса забезпечує пом'якшення шкіри рук і відбілювання нігтів.

Пакування:

Рукавички представлені в зручній картонній коробці, де є вся необхідна інформація для споживача.

Об'єм: 10x30g

Кожна пара представлена у герметичній упаковці, і має в середені липку стрічку, для фіксації рукавичок з логотипом бренду. Дуже гарне, продумане пакування для зручного використання таких засобів вдома. І дуже зручно брати з собою!

По якості рукавички тонки, але міцні. В середені дуже багато емульсії (як і в шкарпетках, ну точно розраховано не на одир раз використання).

Аромат та текстура:

Аромат - дуже приємний, свіжий-квітковий, не насичений. На шкірі зберігається дуже не тривалий час.

Текстура у емульсії - нагадує гелеве молочко, молочно-білого кольору. Дуже приємна до шкіри.

Склад:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cereareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Glycerin, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Hydrolyzed Keratin, Ammonium Acryloyl Dimethyltaurate / Carboxyethyl Acrylate Crosspolymer, Nelumbo Nucifera (Lotus) Extract, Parfume, Citric Acid.

Склад емульсії заснований на колагені, амінокислотах, екстракті лотоса і парафіні. Таке поєднання миттєво усуває сухість епідермісу, бореться з лущеннями, віковими явищами і готує нігті до нанесення покриття.

Спосіб застосування від виробника:

- очистити поверхню нігтів;
- одягнути рукавички і зафіксувати спеціальною наклейкою;
- помасажувати руки і зони навколо нігтів;
- залишити на 10-15 хв.;
- обережно зрізати верхню частину рукавички на кожному пальці;
- обробити кутикулу, не знімаючи рукавичок;
- зняти рукавички, видалити залишки емульсії з нігтів і рук.

В мене є крем для рук від цього бренду, від якого я в захваті, допис про нього https://club.makeup.com.ua/post/30987/ , як він живить та зволожує! Але ці рукавички перевершили і крем і мої очікування!

1. Це миттеве глибоке живлення та зволоження, сухі зони на шкіри зникли миттєво
  2. Полегшує процесс манікюра (наразі не маю ремувера, але це зовсім не проблема)
  3. Гарно заспокоює шкіру (знімає почервонніння), та освітлює, як шкіру так і нігті ( на фото гарно видно цей ефект)
  4. Шкіра дуже м'яка та приємна на дотик
  5. Це дуже гарний та швидкий варіант привести руки до ладу
  6. Після першого використання одразу помітен ефект

Щиро раджу спробувати, дуже дієви засоби у бренда, з кожним разом закохуюсь ще більше!

🦉