Набір рукавичок для мані кюру з емульсією
Shelly
Спасіння для Вашик ручок - це Shelly! Нещадовно я розповідала про - Одноразові шкарпетки для педикюру з емульсією, які врятували мої ніжки, результат можно побачити тут https://club.makeup.com.ua/post/37967/
Сьогодні розглянемо - Набір рукавичок для манікюру з емульсією.
Особливості набору рукавичок для манікюру з емульсією від Shelly (від виробника):
- призначені для зміцнення нігтів, зволоження рук, пом'якшення кутикули;
- готують нігті для полірування і нанесення покриття;
- дозволяють проводити процес манікюру більш швидко і гігієнічно;
- колаген забезпечує шкірі пружність і еластичність;
- амінокислоти кератину заповнюють дефіцити нігтьових пластин і зміцнюють їхню структуру;
- екстракт лотоса забезпечує пом'якшення шкіри рук і відбілювання нігтів.
Пакування:
Рукавички представлені в зручній картонній коробці, де є вся необхідна інформація для споживача.
Об'єм: 10x30g
Кожна пара представлена у герметичній упаковці, і має в середені липку стрічку, для фіксації рукавичок з логотипом бренду. Дуже гарне, продумане пакування для зручного використання таких засобів вдома. І дуже зручно брати з собою!
По якості рукавички тонки, але міцні. В середені дуже багато емульсії (як і в шкарпетках, ну точно розраховано не на одир раз використання).
Аромат та текстура:
Аромат - дуже приємний, свіжий-квітковий, не насичений. На шкірі зберігається дуже не тривалий час.
Текстура у емульсії - нагадує гелеве молочко, молочно-білого кольору. Дуже приємна до шкіри.
Склад:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cereareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Glycerin, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Hydrolyzed Keratin, Ammonium Acryloyl Dimethyltaurate / Carboxyethyl Acrylate Crosspolymer, Nelumbo Nucifera (Lotus) Extract, Parfume, Citric Acid.
Склад емульсії заснований на колагені, амінокислотах, екстракті лотоса і парафіні. Таке поєднання миттєво усуває сухість епідермісу, бореться з лущеннями, віковими явищами і готує нігті до нанесення покриття.
Враження від застосування
Спосіб застосування від виробника:
- очистити поверхню нігтів;
- одягнути рукавички і зафіксувати спеціальною наклейкою;
- помасажувати руки і зони навколо нігтів;
- залишити на 10-15 хв.;
- обережно зрізати верхню частину рукавички на кожному пальці;
- обробити кутикулу, не знімаючи рукавичок;
- зняти рукавички, видалити залишки емульсії з нігтів і рук.
В мене є крем для рук від цього бренду, від якого я в захваті, допис про нього https://club.makeup.com.ua/post/30987/ , як він живить та зволожує! Але ці рукавички перевершили і крем і мої очікування!
- Це миттеве глибоке живлення та зволоження, сухі зони на шкіри зникли миттєво
- Полегшує процесс манікюра (наразі не маю ремувера, але це зовсім не проблема)
- Гарно заспокоює шкіру (знімає почервонніння), та освітлює, як шкіру так і нігті ( на фото гарно видно цей ефект)
- Шкіра дуже м'яка та приємна на дотик
- Це дуже гарний та швидкий варіант привести руки до ладу
- Після першого використання одразу помітен ефект
Щиро раджу спробувати, дуже дієви засоби у бренда, з кожним разом закохуюсь ще більше!
🦉
Коментарі (0)