Zhukovka

Гламурна боротьба з прищами разом з Girlwood ♡

Гламурна боротьба з прищами  разом з Girlwood ♡

Привіт , моя дорогенька 💋
Сподіваюсь , твоя шкіра зараз у найгарнішому стані, але знаю, що висипання приходять завжди у самий не підходящий момент, тож мушу тебе підготувати і розповісти про свій досвід боротьби з ними

Гламурна боротьба з прищами  разом з Girlwood ♡

Один раз зіпсувавши стан шкіри кремом у мене почались проблеми зі шкірою і я почала масово колекціонувати SOS засоби проти прищів . Маю кілька гелів, робочих і не дуже , але всі вони мають один мінус - вони скочуються під макіяжем, утворюють суху плівочку і підсилюють лущення.

Отримавши патчі від Girlwood, я була позитивно налаштована , адже бачила круті відгуки дівчат . Розглянемо більш детально ?

Милий рожевий пакуночок , який містить у собі 3 аркуші, на котрих розташувалося 84 патчі . Тобто по 28 шт на кожному ) Вистачить на довго 🌸
Патчі з цього набору представлені у милих та сяючих зірочках , метеликах, серденьках і тд 🦋
Використовувати їх можна з 12 років

Спосіб застосування :
На попередньо очищену шкіру нанести патч точково на запалення. Тримати 4-8 год . Краще використовувати на ніч , патч тримається надійно !

Як працює ?)
Патчі сприяють прискоренню дозрівання прищів, зменшують почервоніння та запалення, вони ефективно витягують гній з вже дозрілих прищів !
Виробник попереджає , що данні патчі не призначенні для витягування гною глибоких підшкірників , а сприяють їх швидшому дозріванню !

Розглянемо склад :
Hydrocolloid, Carboxymethy Celulose, Mineral Oil, Salicylic Acic, Green Algae Extract, Tea Tree Oil.

🌿Hydrocolloid -Один із видів пластирів від прищів називається гідроколоїдним пластирем. Сприяє швидшому загоєнню та зменшує утворення рубців.
🌿Carboxymethy Celulose - Карбоксиметилцелюлоза натрію (КМЦ) – безпечний і ефективний інгредієнт, що використовується в різних продуктах по догляду за шкірою, як зволожувач, що допомагає шкірі утримувати вологу.
🌿Mineral Oil - Застосовується для пом'якшення, змащування та розчинення інших інгредієнтів.
🌿Salicylic Acid - саліцилова кислота діє, як антимікробний компонент ,
🌿Green Algae Extract - зелені водорості допомагають зменшити втрату вологи та покращити гідратацію шкіри,діють як природні відбілювачі, допомагаючи зменшити темні плями,можуть допомогти зменшити запалення та допомогти при запальних захворюваннях шкіри.
🌿Tea Tree Oil - У косметиці застосовується як протизапальний, бактерицидний і пом'якшувальний компонент.

Тут слова зайві , просто погляньте на фото 📸


1️⃣. По-перше це супер милі наліпки
2️⃣. По-друге вони просоченні дійсно дієвими компонентами , які є суперовими у боротьбі з запаленнями : саліцилова кислота , екстракт водоростей , олія чайного дерева .
3️⃣. Третє - це український бренд
4️⃣. Четверте - вони не сушать шкіру , не залишають плівку , не конфліктують з косметичними засобами
5️⃣. П'яте - вони добре і надійно тримаються
6️⃣. Шосте і саме головне - дієві