Анастасія Фоміна

Тонер з прополісом,якого так не вистачало моїй шкірі

Тонер з прополісом,якого так не вистачало моїй шкірі

Нарешті дійшли руки написали допис про цей неймовірний тонер.Взагалі це мій перший тонер,до цього я користувалася тоніками,а от тонер це більш цікавіший продукт як на мене.Для мене формат тонеру це класна альтернатива використання і тоніку і сироватки.

Це тонер,який є доволі популярним та наявність вмісту прополісу і продукті робить його ще більш класним,бо дія прополісу наразі є всім відомою.

Для тих хто не знає,коротко розкажу:прополіс це дуже крутий компонент в догляді за жирною та комбінованою шкірою,він класно загоює,має протизапальну дію,наповнює шкіру та зміцнює її.

Отже,щодо самого тонеру:він має трохи густішу текстуру,аніж звичайні тоніки.Розприділяється без проблем,не тече по шкірі,є невеличке відчуття липкості,але не критично.Я використовувала його і як самостійний продукт ввечері і так само закривала його зверху кремом,в цілому сильної прям липкості я не відчуваю,все комфортно.

Тонер має нейтральний аромат.Помітила ще,що перші декілька днів після нанесення на шкірі було як дуже мінімальне легке пощіпування,але почервонінь та алергії не спостерігалося,а після все минуло і його використання стало зовсім не приносить ніяких проблем та дискомфорту.

Щодо змін в стані шкіри:шкіра стала сяяти,тон шкіри став рівнішим,поодинокі висипи,які вилазять іноді- стали швидши загоюватися та і взагалі стали дуже рідкісними.

Результат на своїй шкірі я точно бачу і гадаю ,що цей тонер точно закріпиться надовго в моїй косметичці.

Тонер з прополісом,якого так не вистачало моїй шкірі
Тонер з прополісом,якого так не вистачало моїй шкірі