Yustal

Термотуш Essence Sensitive But Wow Volume Mascara

Термотуш Essence Sensitive But Wow Volume Mascara

Ви чутливі, але вау? 🙂 Ця термотуш саме так називається "Чутлива, але вау".

Не склеює вії, підходить для чутливих очей та тих, хто носить контактні лінзи.

Користуватись можна 6 місяців після відкриття, термін придатності зашифровано у батч-коді, який можна розшифрувати онлайн.

Туш чорна, не осипається, не відчувається на очах, легко змивається. Якщо ви шукаєте туш для вій, яку можна змити водою, теплою, термотуш Essence Sensitive But Wow Volume Mascara може стати хорошим вибором ❤️ На фото туш нанесена в два тонких шари.

Дуже хороша, з моїми перехрещеними віями знайти туш, після фарбування якою вії можна не прочісувати, щоб розділити заново... це, мабуть, перша така ❤️

Для тих, хто користується термотушю вперше:

Холодною водою туш не змивається, це робить її стійкою до снігу, дощу та вологості повітря. Краще змивати ватним паффом або диском, змоченим у теплій воді, ніж розносити туш по обличчю просто при вмиванні. Термотуш можна змити й засобом для демакіяжу, якщо вам так більше подобається, в мене таким засобом виступає молочко.

Склад туші збігається зі вказаним на MAKEUP:

Aqua (Water), Synthetic Beeswax, Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax), Butylene Glycol, VP/​Hexadecene Copolymer, Palmitic Acid, PVP, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Calendula Officinalis Flower Water, Stearic Acid, Acacia Senegal Gum, Aminomethyl Propanol, Hydrated Silica, Polyvinyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ci 77499 (Iron Oxides)

Зважаючи на те, що туш заявлена виробником як така, що змивається теплою водою, та велику кількість схвальних відгуків, я очікувала від неї легшого змивання, однак, цю туш мені швидше змити молочком для демакіяжу, ніж теплою водою, все ж таки, я можу рекомендувати її до покупки через інші характеристики: туш гарно підкручує вії та тримає завиток, не осипається протягом дня, не подразнює очі та змивається значно легше ніж звичайна, мені дуже сподобалось як Essence Sensitive But Wow Volume Mascara розділяє вії та надає помірного об'єму без мікрогрудок, котрі бувають властиві бюджетним тушам.

На жаль, на сайті виробника я прочитала, що цю туш мають зняти з виробництва 💔

Термотуш Essence Sensitive But Wow Volume Mascara