Делікатний гель для вмив ання - HydraGel від Kosia
Продовжую знайомитись з українським брендом органічної косметики Kosia🌱
Всім привіт✨
У попередньому дописі я розповідала про гідрогелеву маску з бурбонською трояндою від Коsia, хто пропустив і кому цікаво, то вам сюди -> https://club.makeup.com.ua/post/37941/
Сьогодні ж ділитимусь своїми враженнями щодо семплу делікатного гелю для вмивання HydraGel для всіх типів шкіри🌿
Упакування✨
Саше зі щільного надійного матеріалу, виконане в мінімалістичному чорно-білому кольорі та містить вичерпну для споживача інформацію щодо складу.
Об'єм: 2 мл
Аромат та консистенція🌿
За своєю консистенцією гель доволі рідкий, майже як вода, але розхід навіть цього пробника мінімальний, оскільки достатньо зовсім невеликої кількості гелю для одного вмивання, що є великим плюсом.
Особисто мені цих 2 мл. продукту вистачило точно більш ніж на 6 вмивань)
Мені було би дуже цікаво почитати асоціації інших дівчат щодо аромату гелю, так як особисто мені він видається чимось солодким і навіть ванільним, накшталт парфуму Vanilla Cake🧁
У використанні🌿
Гель чудово піниться та коли я розтирала його спочатку в руках, вже тоді відчула який він ніжний та дійсно делікатний.
До шкіри обличчя він легкий приємний і невагомий до такої міри, що мені хотілось ним вмивати обличчя годинами😍
Після використання шкіра ніжнесенька і зволожена, сяюча та пружна, що навіть не хотілось наносити ще щось після вмивання.
Оскільки гель має в складі екстракт зеленого чаю, він надав заспокійливої дії моїм незначним запаленням та зменшив почервоніння🌿
Склад🌿
Гель має хороший та безпечний склад, окрім віддушки, то ж зважайте на ваш вибір, якщо вам це актуально)
І трохи основних компонентів продукту:
- д-пантенол - зволоження та регенерація клітин
- олія макадамії - зволоження, нормалізація роботи сальних залоз
- екстракт зеленого чаю - протизапальна і захисна дія, має протимікробні властивості
- екстракт алое вера - загоює та оновлює шкірний покрив
- ефірне масло апельсина - підвищує пружність шкіри, вирівнює тон і має відбілюючу дію
Також виробник попереджає, що натуральна косметика не є гіпоалергенною, тож необхідно провести алергопробу на згині ліктя за 24 години до використання.
Висновки🌿
Моя шкіра обличчя була вдячна за цей новий продукт у моїй рутині, так як навіть за 6-7 вмивань цим гелем, шкіра дійсно набула здоровішого і сяючого вигляду, вона стала зволоженою та пружною🌿
Окремим бонусом для мене став аромат гелю, то ж це також стало перевагою до того, що я обов'язково придбаю собі повнорозмірну пляшечку🖤
В будь-якому разі, ви завжди можете придбати собі семпл за попереднього затесту🌿
Тож маєте мою щиру рекомендацію та дякую кожній за увагу✨
Коментарі (0)