Mila__Mi

Найделікатніша пінка для чутливої шкіри

Найделікатніша пінка для чутливої шкіри
Найделікатніша пінка для чутливої шкіри
Найделікатніша пінка для чутливої шкіри

Оскільки в мене вже закінчувалася пінка для вмивання, я вирішила спробувати для себе щось нове. І якраз таки відкрила для себе новий бренд натуральної косметики грецького виробництва - Bioselect.

У пінки дуже приємний дизайн, якраз таки і асоціюється з чистотою, природою і на етикетці також можна зустріти рослинні компоненти, які є основними у даній пінці.

На зворотній стороні можна знайти більш детальну інформацію.

Кокамідопропил бетаїн та Коко-глюкозид тартрат - ПАР (очищуючий компонент) м'які очищувачі на основі кокосової олії.
Лауроіл глутамат натрію - м'який ПАР на основі жирної рослинної кислоти (лауринової кислоти) та амінокислоти (глутамінової кислоти).
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Натрію хлорид та бензоат натрію - надають антисептичну дію.
Олія бергамоту - знімає запалення, бореться з висипаннями, та подразненням шкіри; нормалізує вироблення шкірного сала, звужує пори, освітлює шкіру. Ідеально підходить для жирного та проблемного типу шкіри.
Лимонна кислота - діє як ексфоліант - відлущує ороговілі клітини шкіри, розширює пори, вирівнює тон шкіри, освітлює шкіру та покращує її текстуру.
Дегідрооцтова кислота - володіє бактерицидною дією.
Оливкова олія - зволожує, відновлює, надає еластичності та покращує здоров'я шкіри, створюючи захисний бар'єр.
Екстракт квітів шавлії - зволожує, тонізує, нормалізує роботу сальних залоз та знімає запалення; заспокоює шкіру та стимулює регенерацію шкіри; розгладжують та дезінфікує; захищає шкіру.
Сік алое вера - заспокоює, зволожує, знімає запалення, освітлює шкіру, прискорює процес регенерації.
Гідролізований протеїн пшениці - зволожує та утримує вологу у шкірі, надає пружності та пом'якшує шкіру.
Екстракт камелії (зелений чай) - антиоксидант, має заспокійливу та антибактеріальну дію, зміцнює стінки судин та капілярів, перешкоджає порушення їх проникності та ламкості; нормалізує тканинне дихання. Захищає шкіру УФ-променів, тонізує. Ідеальний компонент для чутливої шкіри та для жирної шкіри.
Екстракт квітів диктамелії - допомагає уповільнити ріст мікроорганізмів на шкірі та протидіє розвитку мікробів; допомагає звузити пори.

Склад дійсно багатий на різні рослинні компоненти, які м'яко та якісно очищують шкіру і гарно впливають на загальний стан шкіри.

Пінка формату дозуючої пінки, я дуже люблю такий формат пінок, для мене вони найзручніші у застосуванні.

Аромат доволі цікавий, найбільше я відчуваю в ньому лимончик 🍋 а після вже яскравий трав'яний мікс, який розкривається поступово, та ще чую тут нотки руди.

Після вмивання аромат на шкірі не залишається.

Колір рідини схожий на класичний чорний чай 😁

Дозування відбувається легко, мені вистачає 2-3 натисків на очищення шкіри обличчя та шиї.

Текстура:
Пінка така м'яка, дуже легка та невагома.

Пінку використовую зранку та ввечері. Ця пінка підходить не тільки для ранкового та вечірнього очищення, але й вона ще чудово справляється з доочищенням обличчя від макіяжу. Цим вона мені найбільше і подобається (бо не всі мої вмивалки для цього підходили).

Після нанесення на обличчя, пінка не одразу осідає, при контакті з водою утворюється пінна емульсія.

🌿пінка чудово та якісно очищує шкіру від зайвого себуму та інших забруднень. При цьому, як я вже написала вище, вона прекрасно справляється з доочищенням шкіри від залишків макіяжу.

І так, при якісному очищенню, вона дуже м'яко діє, не порушуючи природній pH.

🌿освіжає шкіру, надає їй зволоження та добре пом'якшує її. Шкіра після вмивання, насправді дуже м'якенька та гладенька на дотик.

І ось цю свіжість я не тільки відчуваю, але й бачу зовнішньо (шкіра стає свіжішою).

🌿при потраплянні в очі не викликає печіння чи іншого дискомфорту.

Висновок:
Я вважаю, що перше знайомство з брендом відбулося дуже вдало і я повністю задоволена цією пінкою для вмивання.

Цей той варіант, який підійде абсолютно всім типам шкіри, включаючи чутливу (вже особисто перевірено). Бо вона якісно очищує, взагалі не сушить шкіру, а навпаки зволожує та пом'якшує її.

Рекомендую 🩵