Вперше в Україні інноваційна технологія Water Drop для краси ваших ручок ♡
Маска для рук Hedonic Water Drop Hand Mask
Таку маску для рук світ ще не бачив 😍 Купу позитивних емоцій від використання, але давайте все по черзі ...
Вигляд притаманний бренду і вже досить впізнаваний . Металева стильна туба у ніжному м'ятному відтінку , яка виглядає так естетично і привабливо .
Ключик, який є вишенкою на торті усієї лінійки доглядових засобів для рук від Hedonic 🔑 Він додає особливості і зручності у використанні , адже тепер улюблену масочку можна використати до останньої краплини💧
Завершує образ цільнометалева кришечка , котра надійно зберігає крем і за допомогою якої можна прикрасити свій б'юті простір естетичною трубою від Hedonic
Також не можу змовчати про фірмове подарункове пакування до кожного замовлення 🎁
Всередині гарної туби ультра ніжна текстура, котра при контакті зі шкірою рук перетворюється на дрібні краплинки , за допомогою яких маска проникає глибоко усередину та наповнює шкіру корисними компонентами, які містяться у складі :
🌿Ніацинамід - має відновлювальні та захисні властивості, покращує зовнішній вигляд шкіри
🌿Гідролізат протеїнів шовку - глибоко зволожує, регенерує та омолоджує шкіру рук
🌿Екстракт зеленого чаю - має протизапальну та заспокійливу дію, дарує шкірі пружність та еластичність
Маска дуже зручна у використанні і не потребує змивання . Наповнює ручки приємним ароматом польових квітів 💐
Дівчатка , застосовую її у нічний час і на ранок маю аристократичні ручки . Просто не вистачає слів, щоб передати ці відчуття глибокої зволоженості і надзвичайної шовковистості 🪶 Ще ніколи мої ручки не почували себе настільки приємно 🤤
Щирі враження від використання та й такі , що хочеться співати оди , а епітети самі чіпляються один за одним 🌸 Це прекрасний засіб , щоб порадувати себе і нагадати собі про свою жіночність , красу і ніжність
А також масочка стане прекрасним подарунком до дня Матусі 👩❤️👩
Впевнена , вона не залишить байдужою жодну представницю прекрасної статі !
- Реклама? - запитаєте ви
- Ні. Щира порада! - відповім я
Коментарі (0)