saumary

#ilovemymommakeupclub

#ilovemymommakeupclub

Привітики! Трішки пропадаю з клубу бо дуже розчаровують проблеми з лайками і скоріш за все саме через це ви не бачили мій попередній допис🥺 https://club.makeup.com.ua/post/38257/

Але в будь-якому випадку я ніяк не можу пропустити таке чудове свято і конкурс, тому ділюсь нашим з мамою бʼюті вечором😍

Насправді такі вечори бувають дуже рідко, тому, що у нас зовсім різні режими і коли мама вже лягає спати я можу тільки йти вечеряти🥲 тому проводити вечірню бʼюті рутину разом у нас ніяк не виходить.

Завдяки такому прекрасному святу, дню матері, у нас все таки вийшло провести бʼюті вечір!

Спершу плани були зовсім інші, перш за все це фарбування волосся, але як на зло фарби не виявилось вдома, хоча ми були впевнені, що ще залишалась з минулого разу, тому було вирішено зробити масочки для обличчя щоб розпочати новий робочий тиждень красунями🥰

#ilovemymommakeupclub

Розповім трішки про масочки які ми використовували та враження від них)

Мама використовувала маску для обличчя з алое вера від Balea, ту саму, яку я їй замовляла в попередній посилочці: https://club.makeup.com.ua/looks/35792/

Вона вже не вперше її використовує, тому враження вже давно сформовані.

Це напевно вже третя або четверта масочка, зважаючи, що вони йдуть на два застосування.

Хоча мама і не дуже полюбляє маски, але ця залишається її постійним фаворитом.

Зі слів мами маска їй подобається тим, що дуже круто живить та зволожує шкіру, робить тон обличчя рівним та гарним, а стан шкіри покращується з кожним наступним використанням, пори стають трохи меншими та зникають дрібні зморшки, а великі стають менш помітними.

Одним словом маска неймовірна і вартість приємна і результат помітно одразу.

Взагалі мама фанат бренду Balea) вона познайомилась з ним коли ми були в Німеччині (головне фото саме звідти😍)і одразу закохалась, зараз користується і гелем для вмивання, і кремом під очі, і цими масочками саме від бренду Balea.

Плавно перейдемо до масочки яку використовувала я)

Зволожувальна маска для обличчя. Mr.Scrubber Hydrating Peony Extract Clay Mask вже давненько в мене, але так як її дуже багато (200 г) то я все ще не використала її до кінця.

Насправді якщо говорити, то в мене не складається любов з глиняними масками( але мені дуже подобається аромат саме глини тому хочеться робити подібні масочки і надалі😅

Хоча багато продуктів від Mr.Scrubber мені дуже подобаються і я неодноразово повторювала їх, але з цією маскою я взагалі не бачу ніякого особливого результату😢

Сам ритуал розведення порошку і нанесення на обличчя мені дуже подобається і ще дуже радує що не треба поспішати нанести доки маска не застигла, бо я вже звикла до альгінатних та гідрогелевих в яких є така особливість😅 але по результату з ними ця маска і близько не стоїть…

Якщо говорити про ефект, то я взагалі не бачу його на своїй шкірі, але гірше вона також не робить, що не може не радувати.

Ще раз я б точно її не повторила, але цю упаковку хочу закінчити бо мені неймовірно подобається аромат глини🥲 саме без усіляких ароматизаторів, простий запах глини, навіть не можу пояснити чому, але я в захваті від нього тому ніяк не позбудусь цієї бездієвої маски😂

Була рада поділитись частинкою нашого бʼюті вечора з мамою, сподіваюсь, що надалі такі вечори будуть повторюватись частіше і можливо мама захоче сама ділитись враженнями від масочок та іншої косметики у нас в клубі🤫