Фісташка

Враження від парфумованого місту Find Comfort від Rare Beauty

Враження від парфумованого місту Find Comfort від Rare Beauty

Якщо чесно у мене ще не було такого продукту як міст і порівнювати мені ні з чим. Просто розповім про таке собі перше враження у відриві від ринку інших брендів.

Позиціювання цієї лінійки мені подобається: піклуйся про себе, не забувай про себе. Це те про що я останнім часом часто забуваю. І, насправді, саме цей клуб стимулює мене робити якісь масочки і тд (а як же відгук викласти якщо не користуватись).

Цей міст повинен дати тобі відчуття заспокоєної, зволоженої і захищеної шкіри та окутати ароматами що дозволять почувати себе добре у власному тілі.

Аромат у міста мені дуже сподобався. На початку я відчуваю яскравий аромат цитрусових, причому більше шкірочок, дуже свіжий і легкий. Але ці ноти швидко вивітрюються і на заміну ним залишаються саме базові ноти. Ці ноти я відчуваю вже дуже довго і міцно. Загалом це солодкуватий, трохи квітковий аромат.

Боби тонка - ось що я відчуваю найбільше і найдовше. Вони роблять аромат глибоким і теплим. Він схожий на ваніль, але не настільки важкий і солодкий. Більше схоже на аромати кухні через кілька годин по випіканню солодких булочок.

У мене з цим містом асоціація така: ви прийняли теплу ванну з ароматною пінкою і маскою для обличчя; нанесли зволожувальний бальзам для тіла і нанесли цей міст. Відчуття легкості, зволоження і теплого аромату що вас накриває.

Не чекайте від нього чогось що покращить вам стан шкіри, волосся чи ще щось. Це чисто ароматерапія, завершальний етап догляду за собою, який більше надає атмосфери аніж рельного догляду.

Я не до кінця зрозуміла ейфорію навколо цього продукту і його аромату. Так він приємно пахне і мені сподобався. Але ж цьому місту співають дифірамби просто.

Обіцяно що він містить компоненти для зволоження і живлення шкіри і волосся. Але я цього ефектту не помітила. Все ж таки не розумію як продукт такого типу може покращити стан волосся.

Розпилюється він хмаринкою з дуже дрібними крапельками. Міст не липкий і не викликає неприємних відчуттів. Звичайно після нанесення на тіло воно відчувається м'яким, але це тільки тимчасовий ефект поки міст не пропаде зі шкіри.

Мені особисто сподобалось, як на мене цей продукт ідеально вписується в концепцію бренду і самої лінійки Find Comfort. Але звичайно це просто іграшка, і ціна для неї досить висока. Такі речі добре брати на подарунок (те що буде цікаво спробувати але сама собі ніколи не купиш).