ksnklb

Маска з гіалуроновою кислотою

Маска з гіалуроновою кислотою

Ця масочка потішить не лише чудовим результатом, а й гарним виглядом 💙.

Маска поміщена у пакет 20g, одного вистачає на 2 рази, або на 1 раз на все обличчя за зону декольте. На пакеті є уся необхідна інформація.

Спосіб розведення маски:
висипати порошок у ємність, долити трішки води, перемішати до пастоподібної конситеції та швидко нанести, поки маска не засохла.
Ця масочка у блакитному кольорі, а розведена стає більш синьою. Аромат у неї дуже приємний, нагадує духмяне мило, такий запах чистоти.
Склад направлений на зволоження та покращення стану шкіри.

Тримати маску рекомендовано 20-25 хвилин, за цей час вона остаточно застигає на обличчі. Від альгінатних масочок можна відчути приємний тиск на обличчя та гарне зволоження, свіжість.
Щоб зняти масочку, потрібно просто потягнути її з зони підборіддя і до верху. Якщо вона підсохла по краях, її можна змочити водою. Що дійсно відчути ефект, потрібно не жаліти маски і накладати її гарним товстим шаром.
Ця масочка дуже швидко почала застигати на моєму обличчі, та зняти її було просто за одним разом.

І так, це ще одна ефективна масочка 🥰. Ви тільки подивіться на це природнє сяйво, яке вона залишає на обличчі. Альгінатні маски загалом усі направлені на хороше таке зволоження шкіри, а ще більше я люблю, коли вони рівняють тон, освітлюють обличчя.