Dr. Sante Coconut Oil Маска для волосся "Відновлення й блиск"
Де ж блиск та кокос?
Привіт 🌷 Напевно, усі чули й бачили схвальні відгуки на різноманітні маски для волосся від українського бренду Dr. Sante. Я не виняток, але достатньо довго відкладала знайомство. Лише нещодавно придбала маску "Відновлення та блиск" з кокосовою олією.
На жаль, метч не стався 🤷🏼♀️ Хоча, я завжди прихильна до засобів для волосся з кокосовою олією. Але тут зіграло роль багато інших факторів.
Пакування: маска знаходиться у звичайній пластиковій ємності з кришкою-шайбою, без захисної слюди. Напевно, нещодавно виробник змінив дизайн, бо баночка має темний колір (раніше, білий). Впізнаваний логотип та зображення кокосу.
Склад (основні позиції): вода, емоленти (Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol), консервант, силікони (Amodimethicone, Dimethicone), зволожувачі у вигляді кокосової олії, амінокислот пшениці та сої. Ну от, такий собі склад, на мою суб'єктивну думку.
Аромат: де кокос 🥥? Я з таким нетерпінням відкривала кришку, щоб почути кокос, але.... Просто парфумерна віддушка, яка нагадала мені запах у перукарнях 90-х років 🙈 Аромат кокосу є в шампуні OGX з кокосовим молоком, я писала про нього
https://club.makeup.com.ua/post/36232/
У цій масці я не чую кокосу навіть приблизно, можливо, у мене невдала партія?
Консистенція: густа, кремодібна, щільна, у баночці на масці залишаються сліди від пальців до наступного використання.
Зручність нанесення: маска добре розподіляється по волоссю, її треба зовсім небагато.
Враження та ефект від використання ( моє волосся - нормальний тип шкіри голови, натуральний колір, тонке, трохи хвилясте з потилиці, комплексний догляд, доглядаю та відрощую, в цілому полотно виглядає добре, без пошкоджень)
- алергічні відчуття після другого використання, відчуття печіння на обличчі. Уточню, що маска на щоки не потрапляла. Навіть й близько не була біля шкіри А я ще подумала, що це за зауваження від виробника на банці про індивідуальну чутливість на окремі компоненти. Ну от, я її отримала. Вперше, від маски для волосся. Пройшло саме собою, але це неприємно, та змушує міцно замислитися про склад.
- гладке, наче випрямлене волосся, абсолютно без об'єму. В принципі, це стандарна реакція мого волосся на силікони. Але тут ще зник об'єм.
- блиск, його немає. Фото зроблено на сонці, біля вікна.
- після третього використання кінчики волосся стали виглядати, наче віничок.
Отже, з мого досвіду, для мого волосся, маска Dr. Sante з кокосовою олією виявилася зовсім непідходящою. При тому, що волосся в достатньо гарному стані 🩷 Якщо вже обирати щось бюджетне та з подібним складом, то краще взяти бальзам Garnier чи Elseve, які краще себе проявляли на моєму волоссі.
Звісно, шкода, що маска, яка має високий рейтинг на MakeUp, не дуже підійшла, але ж, усе варто спробувати 😉
Дякую, що прочитали 🌷 Гарного волосся та вдалих засобів.
Коментарі (0)