Yulikuss

Мій досвід кератину волосся

Не знаю, як у вас, але в моїй голові, можливо, то вплив маркетингу, а можливо особисті вподобання склалася чітка картинка, що здорове і гарне волосся — пряме, блискуче і гладке. Ну а я власниця пухнастого, густого і неслухняного волосся дивлячись на всіх дівчат навколо з гладким волоссям відчувала себе якимось левом, особливо після сушки волосся 😁 Ні догляд, ні методи сушки, нічого не приводило їх до бажаного мною вигляду.

Задаючи собі питання: чи піду я ще раз на кератин? Моя відповідь: скоріш за все ні.

Чи зробила би я кератин знаючи, що так буде? Відповідь: так 🙈 То очевидно позитивний досвід, який ще наштовхнув мене на правильний догляд за волоссям, бо раніше я хоч і намагалася обирати собі догляд, але то було виключно на порадах з тіктоку, а як ми знаємо — все дуже індивідуально.

А можливо мені варто спробувати якісь інші процедури для волосся 🤷🏻‍♀️

Почнемо з очікувань. Я ж очікувала ідеально рівне, пряме і гладке волосся, як з оцих всіх відео із сторінок майстрів по кератину, а отримала просто своє пряме волосся, як після вирівнювача для волосся (воно то наче і так, як треба, але хотілося більшого, як завжди).З майстром ми обговорили все одразу і вона мені одразу пояснила, як буде, але ж очікування були вищі 🙈

Коротко про саму процедуру — для мого густого волосся, яке від кореня і до кінчиків має 74 см то було дуже довго (але це очікувано). Весь процес у нас зайняв 5 годин. Йдучи на гарячі процедури памʼятайте, що запахи в цих всіх складників дуже неприємні, хоч майстер завжди пропонує маску чи респіратор, але зараз повірте 😵‍💫

Зараз я змінила повністю догляд (надіюся, що скоро зберуся і напишу про це допис). Волосся за два місяці хоч і місцями десь підкручується, але має цілком пристойний вигляд. Вже місцями повертається пушистість і обʼєм.

Поки залишаю волосся в спокої. Лише треба кінчики підстригти, а там з теперішнім доглядом буду слідкувати за тим, як воно буде далі.

До речі, часто читала, що з кератином у дівчат швидко жирніє шкіра голови і доводиться мити волосся кожен день. В моєму ж випадку навпаки 🙈 Тепер можна три дні не мити волосся і воно чисте, хоча раніше доводилося мити кожен день. Можливо вся справа в правильно підібраному догляді.

Але всім хто прочитав цей допис до цього моменту, я хочу сказати, що ми всі прекрасні. Байдуже довге у нас волосся чи коротке, пряме чи кучеряве, пухнасте чи гладке, білявка чи шатенка. Всі ми по своєму гарні ❤️

А як ви відноситеся до гарячих процедур? Чи можливо мали досвід кератину, діліться, із задоволенням почитаю ваші враження після процедури ❤️

А це волосся зараз після миття і сушки феном