Нічний тест-драйв на вбитих губах
Маска від Laneige мені подобається, тому вирішила докладно показати вам ефект. Тестувала її дві ночі
Губи сфотографовані пізно вночі, просто перед нанесенням маски. Вони дуже сухі, стягнуті і потріскані, на фото за відсутності вдалого освітлення не все так печально виглядає.
Зразу після нанесення отримала комфорт і легкість, оскільки це маска, то на губах її відчутно, але досить ніжно і ніяк не заважає. З губ відійшла загрубіла шкірка, тому стали помітні почервоніння, але шкіра почувається все одно значно краще і тріщинка посередині теж загоїлась. Доречі масочка огортає губи всю ніч і на ранок ще є невеличкі залишки цього косметичного засобу.
Ніч друга пройшла і на ранок ми бачимо такий результат
Губи загоїлись повністю, оскільки я зловживала матовими помадами і опаленням, то причина була суто косметологічна, коли наприклад мало води і вітамінів у моєму житті, то нажаль ніякі маски до кінця недопомагають.
Упаковка красива, плотний пластик, який нагадує скло, також був спонжик для набирання продукту, але такі речі в мене швидко губляться. Маленька упаковка виглядає не так добротно.
Гарно виглядає на губах
Мені подобається вибілючий ефект і красивий блиск, можна користуватись і вдень в плані бальзаму. Текстура легка, не жирна, зволоження і загоєння на висоті, взяла на знижках, тому користуюсь з задоволенням.
Коментарі (0)