Ідеальна допомога після важкого робочого дня : Bisheffect Magnesium Flakes
Сезон огородів почався вже як декілька місяців, тож цей продукт встигли відмітити всі члени сім'ї.
Якщо сіль з додаванням магнію для мене цілком звичний продукт, який я постійно поповнюю, то магнієві пластівці для мене були в новинку. Дізналась про них я від Vikulyk і з моменту її допису - хотіла придбати і собі.
Магнієві пластівці нагадують мені пласти солі, які багато хто міг бачити на знаменитих рожевих озерах ( тільки там вони більш товсті і більше схожі на звичайну сіль). Гострі білі пластинки мають якийсь магнетий вигляд і я наче відчуваю як природа створила їх для того що б допомогти. Дивні відчуття, але я чомусь вирішила розповісти про цей аспект відчуттів.
Засіб не має вираженного запаху. Бабуся - не відчуває його, вітчиму здається що це сіль. Мені ж воно нагадує медичний розчин якийсь. У воді - не відчувається зовсім.
Пластівці доволі швидко розчиняються, не впливають на колір рідини. По відчуттям,щільність води не змінилась, не присутня і якась маслянистість чи мильність. При потраплянні на подряпини - щипає, але не сильно.
Саме магнієві пластівці потрібні були для моєї вічної проблеми з якою допомагає магнієва олія - тунельний синдром. Тож я використовую його саме для занурення лише рук, а ось серію процедур саме для всього тіла - не проводила ( ну от буде в мене горяча вода, тоді буду частіше занурюватись 😂).
На одну ванночку в мене йде десь півтори ложки пластівців, можливо трошки більше. Температура води я не вимірювала, але вона достатньо тепла що б розслабити, але не на стільки гаряча що б ошпарити)))
Тож тепер я хочу розповісти відгуки майже всіх членів сім'ї:
- Моя мама робила ванночки для ніг і відмічає що напруга у ступнях стала менша. Так як вона використовувала до цього магнієвий концентрат з сіллю, каже що вплив однаковий, хіба що нема аромату. На стан шкіри не впливає.
- Бабусі я робила ванночку для рук перед сном (більшу концентрацію а ніж собі - десь 2 з половинною столові ложки). Вона відмічає що в той день - дійсно краще заснула і менше прокидалась вночі. Також бабуся відмітила, що наче набряк на пальцях став менше.
- Вітчим робив комбінцію процедур : він зірвав руку тож тестував як магнієві пластівці так і магнієву олію. Після першої процедури двома засобами, він помітив значне покращення в роботі руці. Після ванночки, став повертати руку , а магнієва олія прибрала біль вже після процедури.
- Ну і авжеж я . На данний момент я зробила курс ванночок протягом 6 днів. За цей час я помітила що не дивлячись на майже однакове навантаження впродовж дня, з кожним днем ввечері рука болить менше. Також менше стало "ввести" мізинець, не помічала і набряку або зменшення чутливості пальців, яка часто буває коли перепрацюю. При потраплянні в рани - щипає, тож загоєння швидше - не сталось. Що до сну - покращення не помітила. Що мене здивувало - стан кутикули. Він чомусь став краще, менше стала "тріскатись".
Для мене магнієві пластівці, стали допомогою в лікуванні руки і я відчуваю значну різницю між використанням звичайних ванночок з морською сіллю та використанням пластівців. Авжеж, це не може замінити лікування, але як допомога після напруженного дня - ідеальний засіб. Як на мене, цей продукт більш ефективний саме як ванночки, бо він концентрований і дає більш дієвий вплив на проблемні місця. А ось що до повноцінної ванни, то я відчуваю більше ефекту від Кристалічного концентрату ( можливо це завдяки оліям, які мають більш розслабляючий вплив на нервову систему). Цей продукт - однозначно варто спробувати.
Коментарі (0)