Anna_feerie

Обираємо патчі! 🐼🐼🐼

Обираємо патчі! 🐼🐼🐼

Знаю-знаю, навколо патчів ходить багато легенд та упереджень. Одна частина аудиторії вважає їх мастхевом та не уявляє без них ранкової рутини, інша ж запевняє, що то все маркетинг і ніякого ефекту патчі не можуть дати.

Істина, як завжди, десь посередині: адже патчі не замінять нам крем навколо очей, проте вони:

🍃 Добре тонізують шкіру

🍃 Здатні приборкати набряки (особливо, якщо зберігати баночку в холодильнику)

🍃 Працюють, як сироватка для обличчя: насичують зону навколо очей активними інгредієнтами

‼️ Але обов'язково треба закривати кремом! Бо ж якщо зняти патчі і нічого поживного не нанести, можна отримати протилежний ефект!

Я дуже люблю патчікі, адже бачу від них ефект. Мої фаворити серед корейських брендів:

1. Petitfee

Обираємо патчі! 🐼🐼🐼

Мені дуже подобається, що есенції достатньо, але не занадто, патчі легко приліпити і вони справді ефективні. Рекомендують наносити такі штуки лежачи, але ж не завжди є 10-20 хвилин вільного часу, щоб показувати в ліжечку😆 Тому я часто іду снідати у вигляді золотої пандочки))

Ще у цього бренду є бомбезні тканинні мамочки для зволоження шкіри (там ще намальовані ягідки та квіти), я кілька разів купувала набору по 10 штук, це ідеальний засіб від почервонінь та запалень.

Або просто Тесла серед жигулів))

Так, дорогі (останнім часом, нажаль, більшість косметичних засобів подорожчала), але вони супер класні!

🐌Основа зроблена з карагінану (це компонент з морських водоростей), завдяки чому патчі повністю розчиняються в воді (я пробувала, так і є!).

🐌В складі купа всього корисного: ферментований муцин равлика, гіалуронова кислота, ніацинамід, екстракти водоростей, пептид міді та багато іншого.

🐌Ефект! Вони знімають набряки (перевірено моєю мамою), освітлюють зону під очима, зволожують, розгладжують дрібні зморшки та роблять шкіру більш пружною.

Тож, ось такі мої фаворити 🤗🤗🤗 Буду дуже рада дізнатися про ваші улюблені патчі!)))

12 лютого, 2023
Anna_feerie
12 лютого, 2023