Обираємо патчі! 🐼🐼🐼
Ділюся своїми фаворитами
Знаю-знаю, навколо патчів ходить багато легенд та упереджень. Одна частина аудиторії вважає їх мастхевом та не уявляє без них ранкової рутини, інша ж запевняє, що то все маркетинг і ніякого ефекту патчі не можуть дати.
Істина, як завжди, десь посередині: адже патчі не замінять нам крем навколо очей, проте вони:
🍃 Добре тонізують шкіру
🍃 Здатні приборкати набряки (особливо, якщо зберігати баночку в холодильнику)
🍃 Працюють, як сироватка для обличчя: насичують зону навколо очей активними інгредієнтами
‼️ Але обов'язково треба закривати кремом! Бо ж якщо зняти патчі і нічого поживного не нанести, можна отримати протилежний ефект!
Я дуже люблю патчікі, адже бачу від них ефект. Мої фаворити серед корейських брендів:
1. Petitfee
Petitfee чудові! В мене були, мабуть, всі види: з ромашкою, з агавою, з золотом та муцином равлика😁😁😁
Мені дуже подобається, що есенції достатньо, але не занадто, патчі легко приліпити і вони справді ефективні. Рекомендують наносити такі штуки лежачи, але ж не завжди є 10-20 хвилин вільного часу, щоб показувати в ліжечку😆 Тому я часто іду снідати у вигляді золотої пандочки))
Ще у цього бренду є бомбезні тканинні мамочки для зволоження шкіри (там ще намальовані ягідки та квіти), я кілька разів купувала набору по 10 штук, це ідеальний засіб від почервонінь та запалень.
2. Benton Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch
Або просто Тесла серед жигулів))
А ось це просто найкрутіші патчі всіх часів та народів!
Так, дорогі (останнім часом, нажаль, більшість косметичних засобів подорожчала), але вони супер класні!
🐌Основа зроблена з карагінану (це компонент з морських водоростей), завдяки чому патчі повністю розчиняються в воді (я пробувала, так і є!).
🐌В складі купа всього корисного: ферментований муцин равлика, гіалуронова кислота, ніацинамід, екстракти водоростей, пептид міді та багато іншого.
🐌Ефект! Вони знімають набряки (перевірено моєю мамою), освітлюють зону під очима, зволожують, розгладжують дрібні зморшки та роблять шкіру більш пружною.
Тож, ось такі мої фаворити 🤗🤗🤗 Буду дуже рада дізнатися про ваші улюблені патчі!)))
Коментарі (0)