Iryna Koval

Заспокійлива сироватка для обличчя MERMADE Centella & Kombucha Extracts

В сучасному світі, коли шкірі обличчя доводиться витримувати непередбачувані впливи навколишнього середовища та стресу, заспокійлива сироватка для обличчя стає невід'ємною складовою щоденного догляду. Її роль ще більш критична для тих, кому доводиться боротися з подразненням та почервонінням. У мене надзвичайно чутлива шкіра, тому мені було дуже цікаво спробувати заспокійливу сироватку українського бренду MERMADE Centella & Kombucha Extracts. Я вже доволі довго користуюся цим засобом і готова поділитися своїми враженнями.

Сироватка має максимально лаконічний та стильний дизайн. Флакон прозорий зі скла. Піпетка – дозатор зручна та якісна. Добре набирає продукт і чудово його віддає.

Консистенція сироватки однорідна та водяниста, без вкраплень або частинок, має ніжно-зелений колір. Аромат сироватки легкий та трав'янистий.

Формула ретельно розроблена, враховуючи потреби чутливої шкіри, схильної до подразнень. Комплекс екстрактів, емолентів та олій був підібраний таким чином, щоб максимально ефективно боротися з проявами подразнень та почервонінь. Важливою перевагою є відсутність мінеральних олій та силіконів у складі.

Серед ключових компонентів варто виділити:

Екстракт центелли азіатської: відомий своїми протизапальними властивостями, що допомагають зменшити прояви запалень та заспокоїти подразнену шкіру.

Екстракт комбучі (чайного гриба): насичений амінокислотами та ферментами, які мають чудові антиоксидантні властивості, допомагаючи захистити шкіру від впливу вільних радикалів та передчасного старіння.

Екстракт ромашки лікарської: заспокоює шкіру, зменшує прояви почервонінь та сприяє відновленню її еластичності.

Моя шкіра є сухою та чутливою, і часто страждає від почервонінь. Перед тим, як я почала використовувати сироватку, на моєму обличчі були помітні ознаки подразнень.

Наношу сироватку як ранковий і вечірній догляд. Після очищення обличчя використовую тонік, а вже потім наношу сироватку, в кінці закриваю все це кремом. Набираю невелику кількість засобу у піпетку, капаю на долоню кілька крапель (2-3 достатньо), розтираю в долонях і наношу на обличчя масажними рухами.

Під час нанесення присутні лише приємні відчуття. Продукт забезпечує обличчю відчуття вологості та свіжості. Він прекрасно розподіляється, миттєво вбирається і не залишає липкості.

Після регулярного використання я помітила, як моя шкіра стала мати рівномірний рельєф, а подразнення поступово почали зникати. Сироватка дійсно чудово заспокоює шкіру, крім того, вона надає додаткове зволоження та допомагає запобігти втраті вологи.

Заспокійлива сироватка для обличчя MERMADE Centella & Kombucha Extracts це класний базовий догляд, який сподобається чутливій шкірі.