Ідеальний для комбінованого типу шкіри
Крем для обличчя "Marine Cream" від бренду натуральної косметики - Verde
Бренд Verde для мене новий. Перше що привернуло мою увагу - це звичайно натуральні складові, для мене це завжди важливий пункт у виборі засобів для обличчя (і не тільки). По-друге у них дуже естетичні баночки, повз який неможливо пройти 😍 І третє - бренд не тестує свої засоби на тваринах 🐇
А вже покористувавшись кремом приблизно 2 тижні, я оцінила і дію самого засобу 🥰
Оформлення та пакування ⬇️
Напочатку крем знаходився в зелененькій, глянцевій коробочці з дизайном в морському стилі.
На зворотній стороні можна знайти інформацію про склад та обіцянки виробника щодо дії кремчику.
СКЛАД ⬇️
Склад і його найактивніші компоненти:
Соняшникова олія - добре зволожує та регенерує.
Морська вода - містить велику кількість мінеральних солей та різні органічні речовини. Регенерує та тонізує.
Хлорелла - зволожує, заспокоює, відновлює, підвищує пружність та еластичність; наповнює шкіру необхідними вітамінами, діє як антиоксидант та захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.
Бурі водорості - глибоко зволожує, пом'якшує, освіжає, підвищує пружність та еластичність, насичує шкіру корисними речовинами та захищає.
Бджолиний віск - пом'якшує шкіру.
Червоно-бура водоростя - потужний антиоксидант, загоює шкіру та захищає її від негативного впливу навколишнього середовища та попереджає розпад колагену і втрату еластичності.
Екстракт квітів нагідка - містить в собі флавоноїди, каротиноїди. Має бактерицидну, дезінфікуючу та ранозагоювальну дію. Ідеально підходить для чутливої шкіри.
Ксантанова камідь - полісахарид, зволожувач.
Молочна кислота - зволожує, регенерує та нормалізує процес відновлення клітин епідермісу; покращує колір обличчя, підвищує пружність та еластичность.
Екстракт кореню ірису - сприяє синтезу білка, зміцнює шкірний бар'єр і зменшує глибину зморшок; дезінфікує та зменшує запалення.
Вітамін Е (токоферола ацетат) - антиоксидант; живить та захищає від негативного впливу навколишнього середовища і також захищає від УФ-променів.
Екстракт насіння/олія льону - є незамінною амінокислотою; живить, заспокоює шкіру, знімає запалення та почервоніння; зберігає важливі компоненти шкіри від окислення та втрати їхнього впливу на структуру шкіри.
Соєва олія - емолент; зволожувач; відновлює епідермальний бар'єр і утримує вологу у шкірі, має виражену регенеруючу дію.
Алое Вера - має цілющі властивості, бо складається з 75 активних компонентів, таких як вітаміни, мінерали та амінокислоти. Знімає запалення та регенерує.
Олія чорного кмину - відновлює шкіру, зволожує, запускає процес регенерації на клітинному рівні, розгладжує дрібні зморшки.
Ви тільки подивіться скільки тут морських та рослинних компонентів в поєднанні з поживними олійками 😍 Склад справді дуже гарний👌🏻
Баночка з кремом 🐚
Баночка глянцева, виконана з напівтемного зеленого скла. Завдяки цьому краще зберігається сам засіб і його активні компоненти.
Виглядає вона дуже красиво 🤩 так і радує око, кожного разу коли дивлюся, як вона стоїть на моїй косметичній поличці.
Кришка глянцева, виконана з чорного пластику. Під нею знаходиться пластикова захисна мембрана.
В комплекті до крему, бренд поклав пластикову лопатку для набору крему, це любов 💘 Дуже імпонує, коли бренд такою дрібницею (але дуже важливою) піклується про своїх клієнтів.
Аромат, колір та консистенція ⬇️
Аромат такий приємний в ньому можна відчути морські нотки, але найбільше він мені нагадує жуйки "Love Is...". Він так класно та натурально пахне, що інколи так і хочеться його лизнути 😁
Колір білий.
Консистенція однорідна, легка, але доволі поживна.
У використанні та дія ⬇️
Використовую крем одразу після тонізації після вмивання, або тонізації + сироватки.
Хочу зазначити, що жирному та комбінованому типу шкіри його можна використовувати одразу після тоніку і цього буде достатньо.
Мені дуже подобається використовувати його в ранковій рутині. Він доволі легко розподіляється та поглинається за декілька хвилин, не залишаючи відчуття липкості, або жирної плівки.
Щодо самого ефекту після використання:
🐚 Зволожує, тонізує та освіжає шкіру, насичуючи її всіма необхідними для шкіри корисними речовинами (в тому числі антиоксидантами та амінокислотами)
🪼 Допомагає їй відновити захисний ліпідний бар'єр
🐚 Заспокоює подразнення та регенерує
🪼 Надає гладкості та надає потужний ліфтинг ефект (шкіра після нього дуже підтягнута)
🐚 Повертає шкірі природнє сяйво, вирівнює тон та робить шкіру більш здоровішою
До того ж, він не забиває пори, а для мого комбінованого та проблемного типу шкіри, схильного до акне - це надважливо!
Підсумок ⬇️
Повторюся, що крем має нереально круту дію і відбиває кожну копієчку 👌🏻 Те, як з ним виглядає моя шкіра, мене дуже радує.
Дуже рекомендую крем для обличчя "Marine Cream" від Verde 💚
Коментарі (0)