Mila__Mi

Ідеальний для комбінованого типу шкіри

Ідеальний для комбінованого типу шкіри
Ідеальний для комбінованого типу шкіри
Ідеальний для комбінованого типу шкіри

Бренд Verde для мене новий. Перше що привернуло мою увагу - це звичайно натуральні складові, для мене це завжди важливий пункт у виборі засобів для обличчя (і не тільки). По-друге у них дуже естетичні баночки, повз який неможливо пройти 😍 І третє - бренд не тестує свої засоби на тваринах 🐇

А вже покористувавшись кремом приблизно 2 тижні, я оцінила і дію самого засобу 🥰

Напочатку крем знаходився в зелененькій, глянцевій коробочці з дизайном в морському стилі.

На зворотній стороні можна знайти інформацію про склад та обіцянки виробника щодо дії кремчику.

Склад і його найактивніші компоненти:
Соняшникова олія - добре зволожує та регенерує.
Морська вода - містить велику кількість мінеральних солей та різні органічні речовини. Регенерує та тонізує.
Хлорелла - зволожує, заспокоює, відновлює, підвищує пружність та еластичність; наповнює шкіру необхідними вітамінами, діє як антиоксидант та захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.
Бурі водорості - глибоко зволожує, пом'якшує, освіжає, підвищує пружність та еластичність, насичує шкіру корисними речовинами та захищає.
Бджолиний віск - пом'якшує шкіру.
Червоно-бура водоростя - потужний антиоксидант, загоює шкіру та захищає її від негативного впливу навколишнього середовища та попереджає розпад колагену і втрату еластичності.
Екстракт квітів нагідка - містить в собі флавоноїди, каротиноїди. Має бактерицидну, дезінфікуючу та ранозагоювальну дію. Ідеально підходить для чутливої шкіри.
Ксантанова камідь - полісахарид, зволожувач.
Молочна кислота - зволожує, регенерує та нормалізує процес відновлення клітин епідермісу; покращує колір обличчя, підвищує пружність та еластичность.
Екстракт кореню ірису - сприяє синтезу білка, зміцнює шкірний бар'єр і зменшує глибину зморшок; дезінфікує та зменшує запалення.
Вітамін Е (токоферола ацетат) - антиоксидант; живить та захищає від негативного впливу навколишнього середовища і також захищає від УФ-променів.
Екстракт насіння/олія льону - є незамінною амінокислотою; живить, заспокоює шкіру, знімає запалення та почервоніння; зберігає важливі компоненти шкіри від окислення та втрати їхнього впливу на структуру шкіри.
Соєва олія - емолент; зволожувач; відновлює епідермальний бар'єр і утримує вологу у шкірі, має виражену регенеруючу дію.
Алое Вера - має цілющі властивості, бо складається з 75 активних компонентів, таких як вітаміни, мінерали та амінокислоти. Знімає запалення та регенерує.
Олія чорного кмину - відновлює шкіру, зволожує, запускає процес регенерації на клітинному рівні, розгладжує дрібні зморшки.

Ви тільки подивіться скільки тут морських та рослинних компонентів в поєднанні з поживними олійками 😍 Склад справді дуже гарний👌🏻

Баночка глянцева, виконана з напівтемного зеленого скла. Завдяки цьому краще зберігається сам засіб і його активні компоненти.

Виглядає вона дуже красиво 🤩 так і радує око, кожного разу коли дивлюся, як вона стоїть на моїй косметичній поличці.

Кришка глянцева, виконана з чорного пластику. Під нею знаходиться пластикова захисна мембрана.

В комплекті до крему, бренд поклав пластикову лопатку для набору крему, це любов 💘 Дуже імпонує, коли бренд такою дрібницею (але дуже важливою) піклується про своїх клієнтів.

Аромат такий приємний в ньому можна відчути морські нотки, але найбільше він мені нагадує жуйки "Love Is...". Він так класно та натурально пахне, що інколи так і хочеться його лизнути 😁

Колір білий.

Консистенція однорідна, легка, але доволі поживна.

Використовую крем одразу після тонізації після вмивання, або тонізації + сироватки.

Хочу зазначити, що жирному та комбінованому типу шкіри його можна використовувати одразу після тоніку і цього буде достатньо.

Мені дуже подобається використовувати його в ранковій рутині. Він доволі легко розподіляється та поглинається за декілька хвилин, не залишаючи відчуття липкості, або жирної плівки.

Щодо самого ефекту після використання:
🐚 Зволожує, тонізує та освіжає шкіру, насичуючи її всіма необхідними для шкіри корисними речовинами (в тому числі антиоксидантами та амінокислотами)
🪼 Допомагає їй відновити захисний ліпідний бар'єр
🐚 Заспокоює подразнення та регенерує
🪼 Надає гладкості та надає потужний ліфтинг ефект (шкіра після нього дуже підтягнута)
🐚 Повертає шкірі природнє сяйво, вирівнює тон та робить шкіру більш здоровішою

До того ж, він не забиває пори, а для мого комбінованого та проблемного типу шкіри, схильного до акне - це надважливо!

Підсумок ⬇️
Повторюся, що крем має нереально круту дію і відбиває кожну копієчку 👌🏻 Те, як з ним виглядає моя шкіра, мене дуже радує.

Дуже рекомендую крем для обличчя "Marine Cream" від Verde 💚