Кристина.k

Медова терапія від Daeng Gi Meo Ri. Купляти чи ні?

Медова терапія від Daeng Gi Meo Ri. Купляти чи ні?

Так як засоби для волосся досить індивідуальні, буду ділитися просто своїми думками і досвідом.

Я досить довго дивилася на бренд Daeng Gi Meo Ri але не могла визначитися яку лінійку обрати - розпіарену фіолетову чи медову терапію. Зупинилася на медова терапія. Брала я тільки шампунь і кондиціонер. Користувалася вже 3 місяці і готова ділитися своїми враженнями.

🧴Пакування. Баночки представлені в об’ємі 500 мл з зручним дозатором в "медових кольорах".

🌸Запах. У відгуках багато дівчат писали про запах меду, а мені він не відчувається зовсім. Мені пахне алоє і ромашкою. Запах досить інтенсивний але залишається ненадовго, перебивається всіма іншими засобами для волосся.

🫧Текстура. Шампунь має текстуру і колір меду, дуже гарно піниться. Кондиціонер стандартної легкої текстури, білого кольору.

🌱Склад. Шампунь є сульфатним. З цікавого, має натуральні екстракти, саліцилову кислоту, ментол і парочку олій.

Кондиціонер базується на дешевих зволожувачах, натуральних екстрактах, а також в складі є обіцяний нам мед. Тобто, кондиціонер буде зволожувати але в складі нема ніяких компонентів, які б утворювали гарного візуалу.

🤌🏻Ефективність. Спочатку зазначу, що в мене чутлива шкіра голови і на кожен другий шампунь в мене або зуд, або лупа, або волосся солома. Отже...
Шампунь досить добре вимиває але не агресивно, не до скрипу. Помітила після цього шампуню хороший об'єм. Але є один великий недолік - з часом шкіра голови почала швидше жирніти.

Що стосується кондиціонеру, то він не зробить вау ефекту. Абсолютно стандартний, непогано зволожує і розгладжує. Приємний але особливих вражень не залишив. Моєму пористому волоссю цього недостатньо.

Отже, було цікаво спробувати але я не купила б повторно ці засоби.